Ειδήσεις

Νέες αναρτήσεις για Zelda amiibo εμφανίζονται online πριν από την κυκλοφορία του Tears Of The Kingdom

Νέες αναρτήσεις για Zelda amiibo εμφανίζονται online πριν από την κυκλοφορία του Tears Of The Kingdom
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo θα κυκλοφορήσει το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom τον Μάιο του τρέχοντος έτους και φαίνεται ότι θα μπορούσε επίσης να υπάρξει επαναφορά των Zelda amiibo πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Νέες λίστες προπαραγγελιών για την υπάρχουσα σειρά Zelda amiibo της Nintendo εμφανίστηκαν στο γαλλικό site του fnac. Σύμφωνα με την ίδια καταχώριση, τα κάτωθι amiibo θα επανακυκλοφορήσουν στη Γαλλία τον επόμενο μήνα:

Majora’s Mask Link
Wolf Link
Rider Link
Archer Link
Ocarina of Time Link
Twilight Princess Link
Pixel Link
Guardian
Wind Waker Link
Skyward Sword Link
Zelda – BoTW Version
Zelda – Toon
Bokoblin
Zelda – Smash Bros.

Στο The Legend of Zelda: Breath of the Wild, τα amiibo επέτρεπαν στον παίκτη να ξεκλειδώνει ειδικά αντικείμενα και επιπλέον καλούδια σε καθημερινή βάση. Δεν έχει αναφερθεί ακόμα επίσημα κάτι περί υποστήριξης amiibo για το Tears of the Kingdom, αλλά όλοι ελπίζουμε πως θα έχει!

Η Nintendo είναι γνωστό ότι ανανεώνει τα amiibo πριν από τις μεγάλες κυκλοφορίες παιχνιδιών. Πιο πρόσφατα, ανανέωσε τα παλαιότερα Fire Emblem amiibo πριν από την κυκλοφορία του Fire Emblem Engage (που έρχεται αργότερα αυτό το μήνα). Αυτό το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη amiibo. Η ιαπωνική εταιρεία έκανε επίσης το ίδιο πράγμα με τη σειρά Splatoon πριν από την άφιξη του Splatoon 3 πέρυσι (ένας άλλος τίτλος που θα διαθέτει υποστήριξη amiibo).

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση