Ειδήσεις

Νέες θέσεις στη Retro Studios για το πολυαναμενόμενο Metroid Prime 4

Νέες θέσεις στη Retro Studios για το πολυαναμενόμενο Metroid Prime 4
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Metroid Prime Remastered κυκλοφόρησε στο Switch νωρίτερα φέτος και το Metroid Fusion ακολούθησε με την κυκλοφορία του στην υπηρεσία Switch Online. Προφανώς, υπάρχουν ακόμα πολλά να έρθουν για τους οπαδούς του Metroid ενώ πλέον συμπληρώνονται έξι χρόνια από τότε που η Nintendo ανακοίνωσε αρχικά ότι το Metroid Prime 4 βρισκόταν σε εξέλιξη για το Switch.

Παρόλο που δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις, φαίνεται ότι θα μπορούσαν να υπάρχουν ακόμα κάποιες εξελίξεις στο παρασκήνιο. Η τελευταία ανακάλυψη, όπως τονίστηκε από το Careers της Nintendo of America στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι πως η Retro Studios αναζητά αυτή τη στιγμή έναν VFX Artist, Animator, Senior External Environment Artist και αναζητά επίσης να καλύψει μια σειρά από άλλες θέσεις.

Βέβαια, δεν είναι απολύτως σαφές αν η ομάδα κάνει προσλήψεις για το συγκεκριμένο project ή θα μπορούσε να αναθέσει τα νεοπροσληφθέντα ταλέντα σε κάτι άλλο. Όλες οι αγγελίες θέσεων εργασίας ωστόσο περιλαμβάνουν την ακόλουθη δήλωση:

Ανακοινώθηκε από τη Nintendo τον Ιανουάριο του 2019, η Retro Studios βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη μέση της ανάπτυξης του Metroid Prime 4 για το Nintendo Switch“.

Ο Ιανουάριος του 2019 ήταν η ημερομηνία κατά την οποία η Nintendo αποκάλυψε ότι η ανάπτυξη του Metroid Prime 4 είχε εγκαταλειφθεί και είχε ξεκινήσει εκ νέου, με την Retro Studios να επιστρέφει για να επαναφέρει το έργο σε τροχιά. Η αρχική ανακοίνωση πάντως χρονολογείται στις 14 Ιουνίου 2017.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση