Αν διαθέτετε ένα PSVR , υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχετε ήδη παίξει τα Moss και/ή Moss: Book II . Αυτά τα χαριτωμένα παιχνίδια γρίφων και πλατφόρμας είναι δύο από τα καλύτερα παιχνίδια που διατίθενται στο PSVR (ή ακόμα και στο VR γενικότερα), αλλά μέχρι τώρα, αν δεν διαθέτατε μια συσκευή headset , δεν μπορούσατε να παίξετε το παιχνίδι.
Αποκαλύφθηκε μέσω του IGN , η Polyarc αποκάλυψε το Moss: The Forgotten Relic , το οποίο συνδυάζει τα δύο παιχνίδια σε ένα πακέτο χωρίς VR αυτό το καλοκαίρι για το Switch 2 και το Switch 1 .
Το πακέτο υπόσχεται να φέρει και τα δύο παιχνίδια σε κονσόλες με βελτιωμένα γραφικά , νέα cutscenes , όλο το DLC συμπεριληφμένο, καθώς και μια ολοκαίνουργια επιλογή προσβασιμότητας που επιτρέπει στους παίκτες να παραλείπουν τις μάχες.

