Ειδήσεις

Miyamoto: “Άλλες IPs” όπως το Splatoon εξετάστηκαν για το Super Nintendo World

Miyamoto: “Άλλες IPs” όπως το Splatoon εξετάστηκαν για το Super Nintendo World
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Πριν το Super Nintendo World σχεδιαστεί, προφανώς υπήρξε κάποια συζήτηση μεταξύ του ιαπωνικού γίγαντα των βιντεοπαιχνιδιών και των Universal Studios για την ενσωμάτωση “άλλων” IP με θέμα τη Nintendo στο πάρκο.

Μιλώντας στο Polygon, ο Shigeru Miyamoto της Nintendo ανέφερε πως το Splatoon ήταν μία από τις σειρές που εξετάστηκαν εκτός από το βασικό franchise της εταιρείας, το Super Mario. Αντ’ αυτού, η Nintendo αποφάσισε να κάνει αυτό το νέο εγχείρημα “ευκολότερο”, περιορίζοντας την εστίαση στην κύρια μασκότ της.

Υπήρξε συζήτηση για την προσθήκη και άλλων IPs, όπως το Splatoon. Αλλά αντί να έχουμε διασκορπισμένη την εστίασή μας, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν ευκολότερο να ξεκινήσουμε με κάτι εστιασμένο. Γι’ αυτό καταλήξαμε να ξεκινήσουμε με τον Mario“.

Αν και η εστίαση είναι κυρίως στη σειρά Super Mario αυτή τη στιγμή, ο Miyamoto προανήγγειλε επίσης “κάποια άλλη IP” που θα δημιουργηθεί στο Super Nintendo World. Το Pikmin είναι μία από τις πιο αξιοσημείωτες εμφανίσεις μέχρι στιγμής.

Η Nintendo έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα επεκτείνει το πάρκο και με μια επέκταση Donkey Kong, η οποία θα ανοίξει το 2024. Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο DK παίζει επίσης στο επερχόμενο Super Mario Movie και είναι ένας από τους παλαιότερους χαρακτήρες της Nintendo, αυτό έχει πολύ νόημα. Το συγκεκριμένο τμήμα του πάρκου θα επιτρέπει στους επισκέπτες να περπατούν μέσα σε “πλούσιες” ζούγκλες όπου ζουν ο Donkey Kong και οι φίλοι του. Θα υπάρχει επίσης ένα τρενάκι, διαδραστικές εμπειρίες και πολλά θεματικά εμπορεύματα και τρόφιμα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση