Ειδήσεις

Ήρθε η ώρα τα Pokémon να αποκτήσουν επιτέλους φωνητική υποκριτική;

Ήρθε η ώρα τα Pokémon να αποκτήσουν επιτέλους φωνητική υποκριτική;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τα παιχνίδια Pokémon δεν διέθεταν ποτέ, τουλάχιστον εξ όσων γνωρίζουμε, φωνητική υποκριτική. Τουτέστιν, αναφερόμαστε στους κύριους τίτλους ή τα άμεσα spinoffs της σειράς.

Για πολλούς, ιδίως για όσους συντροφεύουν το franchise από την απαρχή του, αυτό δεν αποτελούσε ιδιαίτερο πρόβλημα. Εξάλλου, μόνο όταν τα Pokémon μετέβησαν πλήρως στον τρισδιάστατο κόσμο με τα X και Y, οι χαρακτήρες άρχισαν να αρθρώνουν τις κινήσεις τους κατά τη διάρκεια των διαλόγων, και ακόμη και τότε το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικά περιορισμένο.

Με το Pokémon Legends: Z-A, ωστόσο, η κατάσταση φαντάζει διαφορετική. Αναμφίβολα, τα γραφικά παραμένουν κάπως μέτρια συνολικά σε αυτή την τελευταία κυκλοφορία, αλλά η κινούμενη εικόνα των χαρακτήρων, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των cutscenes, είναι πραγματικά αξιόλογη. Κινούνται όπως ακριβώς θα όφειλαν να κινούνται πραγματικοί άνθρωποι, ενώ τα χείλη τους συγχρονίζονται με τους διαλόγους.

Το πρόβλημα; Δεν υπάρχει καμία προφορική φωνή που να συνοδεύει τους διαλόγους. Παραμένει εντελώς σιωπηλό το όλο setup.

Το φαινόμενο γίνεται ιδιαίτερα αισθητό σε ένα απόσπασμα που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να σημειώνουν ότι ο επικουρικός χαρακτήρας Taunie κινείται άψογα, αλλά η απουσία οποιασδήποτε φωνής τον κάνει να φαίνεται κάπως, λοιπόν… αλλόκοτος.

Εσείς τι λέτε;

Πηγή


Αφήστε μια απάντηση