Ειδήσεις

Η voice artist της Zelda εμπνεύστηκε από την επιτυχημένη σειρά του HBO “Game Of Thrones”

Η voice artist της Zelda εμπνεύστηκε από την επιτυχημένη σειρά του HBO “Game Of Thrones”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom επεκτείνει το κτίσιμο της ιστορίας που είδαμε για πρώτη φορά το 2017 στο Breath of the Wild με ακόμα περισσότερες κινηματογραφικές σκηνές και πολλοί από τους κύριους χαρακτήρες (εκτός από τον πρωταγωνιστή Link) έχουν τώρα ακόμα περισσότερους διαλόγους.

Μιλώντας πρόσφατα στο Axios για την επιστροφή της στο ρόλο της πριγκίπισσας Zelda, η αγγλική φωνή της Zelda και Αμερικανοκαναδή Patricia Summersett αποκάλυψε πώς άντλησε από ένα “αμάλγαμα διαφορετικών εμπνεύσεων” για το Breath of the Wild και το Tears of the Kingdom.

Σύμφωνα με την πηγή, επηρεάστηκε από την “Daenerys Targaryen” (που υποδύεται η Emilia Clarke) στο Game of Thrones και πήρε “λίγη” έμπνευση από τον ρόλο της Emma Watson ως Hermione Granger στο Harry Potter, αλλά και από την Mia Farrow (συγκεκριμένα από τον ρόλο της στο The Last Unicorn).

Όπως αναφέρθηκε, αυτή είναι η τρίτη εμφάνιση της Summersett ως πριγκίπισσα Zelda – συμπεριλαμβανομένου του spin-off Hyrule Warriors: Age of Calamity. Και παρόλο που είναι μέρος του ταξιδιού του Link εδώ και αρκετό καιρό, σημειώνει πως δεν έχει συναντήσει ποτέ τον παραγωγό της σειράς Eiji Aonuma.

Επίσης, έμαθε για το Tears of the Kingdom μόνο όταν η Nintendo έτρεξε το αρχικό teaser “first look” το 2019 – αναφέροντας πως είναι “φυσιολογικό” για τους ηθοποιούς να το μαθαίνουν με αυτόν τον τρόπο και πως οι προγραμματιστές πρέπει να έχουν δημιουργήσει ένα “ορισμένο ποσό” του παιχνιδιού πριν φέρουν ταλέντα για να ηχογραφήσουν διαλόγους.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση