Ειδήσεις

Το Nintendo Switch 2 θα κοστίζει 400$ και τα παιχνίδια του 70$, σύμφωνα με αναλυτή

Το Nintendo Switch 2 θα κοστίζει  400$ και τα παιχνίδια του 70$, σύμφωνα με αναλυτή
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ένας αναλυτής της ιαπωνικής εταιρείας συμβούλων Kantan Games πρότεινε ότι το Nintendo Switch 2 θα κυκλοφορήσει το 2024 και θα κοστίζει 400 δολάρια, μια σημαντική αύξηση της τιμής σε σύγκριση με την τιμή κυκλοφορίας του αρχικού Nintendo Switch.

Η πρόβλεψη έρχεται μέσω της ετήσιας συγκέντρωσης προβλέψεων των αναλυτών της βιομηχανίας που δημοσιεύει το GamesIndustry.biz. Σε αυτό το άρθρο, ο Dr. Serkan Toto της Kantan Games αναφέρει: “Πιστεύω ότι το επόμενο [Nintendo] hardware θα κυκλοφορήσει [το 2024] με 400 δολάρια”.

Αυτό θα ήταν μια αύξηση της τιμής κατά 100 δολάρια σε σύγκριση με το αρχικό Nintendo Switch, το οποίο κυκλοφόρησε για 299 δολάρια το 2017. Ωστόσο, ακόμα και αυτή τιμή θα εξακολουθούσε να τοποθετεί την επόμενη κονσόλα της Nintendo ως φθηνότερη εναλλακτική λύση για το PS5 και το Xbox Series X.

Ο Dr. Toto συμβουλεύει επίσης ότι θα μπορούσε να αυξηθεί και η τυπική τιμή λιανικής πώλησης ενός παιχνιδιού Nintendo Switch 2: “Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα τα παιχνίδια να κοστίζουν επίσης περισσότερο: 70 δολάρια”. Αυτή η τιμή των 70 δολαρίων έχει γίνει στάνταρ για τα παιχνίδια PS5/Xbox Series X, αλλά από τώρα, τα εμβληματικά παιχνίδια του Nintendo Switch συνεχίζουν να κοστίζουν 60 δολάρια.

Ωστόσο, η Nintendo έχει πειραματιστεί με υψηλότερες τιμές στο παρελθόν. Το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom κυκλοφόρησε στα 70 δολάρια πέρυσι. Έτυχε θερμής υποδοχής από τους παίκτες, οπότε προφανώς η πλειοψηφία των οπαδών της Nintendo δεν είχε πρόβλημα να ξοδέψει 10 δολάρια επιπλέον για να επιστρέψει στη Hyrule.

Στο ίδιο άρθρο, ο Dr. Toto εκφράζει επίσης την πεποίθησή του ότι το Switch 2 θα βασιστεί στον προκάτοχό του χωρίς να αλλάξει ριζικά τις βασικές αρχές της πλατφόρμας.

“Το επόμενο σύστημα είναι επίσης πιθανό να είναι μια επανάληψη και όχι μια επανάσταση. Η Nintendo μπορεί να προσθέσει κάποια “κουδούνια “gimmiecks” στη συσκευή, αλλά θα είναι παρόμοια με το σημερινό Switch.

“Και επειδή υπάρχει το Pokémon και το Pokémon συνδέεται με το φορητό παιχνίδι, δεν υπάρχει περίπτωση η Nintendo να εγκαταλείψει το χαρακτηριστικό της φορητότητας για το επόμενο μεγάλο βήμα της”, δήλωσε ο Dr. Toto.

Οι φήμες για το Nintendo Switch 2 φουντώνουν εδώ και μήνες, αλλά η Nintendo δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα καμία επίσημη λεπτομέρεια σχετικά με την κονσόλα. Δεν έχουμε καν επιβεβαίωση ότι η επόμενη κονσόλα της εταιρείας θα είναι συνέχεια του Nintendo Switch. Η Nintendo έχει ένα ιστορικό απροσδόκητων κινήσεων, οπότε θα μπορούσε να τα κάνει όλα … Wii U.

Οι πιο γνωστές φήμες για το Nintendo Switch 2 δείχνουν ότι η κονσόλα θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή φέτος, ενώ ορισμένες πηγές υποστηρίζουν ότι το Switch 2 θα φτάσει στα τέλη του 2024.

Επιπλέον, μια ακόμα πιο πρόσφατη φήμη υποστηρίζει ότι θα ανακοινωθεί μέχρι τον Μάρτιο και ότι θα κυκλοφορήσει ένα πακέτο Bayonetta Trilogy για το σύστημα με αναβαθμισμένα γραφικά και επιδόσεις.

Ωστόσο, μέχρι να λάβουμε επίσημη ενημέρωση από τη Nintendo, λάβετε όλες αυτές τις φήμες με επιφύλαξη. Το ενδιαφέρον για ένα Switch 2 αυξάνεται όσο μπαίνουμε στο 2024, οπότε ευχόμαστε η Nintendo να αισθάνεται έτοιμη να μιλήσει σύντομα, καθώς μας τρώει η όρεξη για συγκεκριμένα νέα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση