Ειδήσεις

Βρέχει δισεκατομμύρια: Η Nintendo θα επενδύσει τεράστια ποσά στην ανάπτυξη παιχνιδιών και στην ηλεκτρονική υποδομή

Βρέχει δισεκατομμύρια: Η Nintendo θα επενδύσει τεράστια ποσά στην ανάπτυξη παιχνιδιών και στην ηλεκτρονική υποδομή
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Στην τρέχουσα Switch γενιά, η Nintendo επωφελήθηκε από μια μακρά κερδοφόρα περίοδο, τοποθετώντας την σε μια σαφώς «πλούσια σε μετρητά» κατάτσταση. Στην πιο πρόσφατη παρουσίαση των οικονομικών της, περιγράφει τώρα τολμηρά σχέδια για επενδύσεις σημαντικών χρηματικών ποσών σε τρεις βασικούς τομείς. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτά τα χρήματα είναι επιπλέον της τυπικής επένδυσης σε τομείς όπως η έρευνα και η ανάπτυξη, επομένως είναι ένα πραγματικό σημάδι πρόθεσης από την πλευρά της εταιρείας. Το αναλύσαμε παρακάτω.

Παιχνίδια  – Έως 100 δισεκατομμύρια γεν (περίπου 880 εκατομμύρια δολάρια )

Η Nintendo έχει δηλώσει ότι πρόκειται κυρίως για χρήματα για την «οργανική επέκταση» των περιουσιακών στοιχείων ανάπτυξης παιχνιδιών και της δημιουργικής κουλτούρας της. Δεν αποκλείει συγχωνεύσεις και εξαγορές, αλλά σαφώς η ελπίδα είναι να αναπτυχθεί εσωτερικά ως προτεραιότητα και όχι η απλή αγορά άλλων στούντιο/εταιρειών.

Ψυχαγωγία εκτός παιχνιδιού – Ευκαιρίες παρόμοιες με την ταινία Mario – Έως 50 δισεκατομμύρια γεν (περίπου 440 εκατομμύρια δολάρια )

Αυτό θα επικεντρωθεί σε ευκαιρίες ανάπτυξης και λογισμικού πέρα ​​από τη βασική επιχείρηση παιχνιδιών, αλλά με “crossover”. Για παράδειγμα project όπως η ταινία Super Mario και συνεργασίες όπως με τη LEGO κοκ.

Λογαριασμοί και υποδομή Nintendo – Επέκταση της σχέσης με τους καταναλωτές – Έως 300 δισεκατομμύρια γεν (περίπου 2,64 δισεκατομμύρια δολάρια )

Πρόκειται για ένα τεράστιο χρηματικό ποσό με έναν ενδιαφέροντα στόχο, ειδικά υπό το πρίσμα των επικρίσεων γύρω από τις διαδικτυακές προσφορές και της NSO συνδρομής της Nintendo. Το επίκεντρο είναι η «διατήρηση και η επέκταση» της σχέσης με τους καταναλωτές, με τους λογαριασμούς Nintendo να προσφέρουν «καλύτερες εμπειρίες και καλύτερες υπηρεσίες». Πέρα από το να επικεντρωθεί απλώς στη μετάβαση στην ψηφιακή τεχνολογία, προφανώς θα στοχεύει στη δημιουργία μιας «μοναδικής υποδομής υπηρεσιών Nintendo», ενώ My Nintendo και τα προϊόντα της θα αναθεωρηθούν επίσης ως μέρος της επένδυσης.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση