Ειδήσεις

Η Nintendo φέρεται να θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με Indie Devs

Η Nintendo φέρεται να θέλει να επεκτείνει τη συνεργασία της με Indie Devs
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σύμφωνα με μια πρόσφατη αναφορά του Cristopher Dring από το GamesIndustry.biz, η Nintendo προφανώς σχεδιάζει να επεκτείνει τη συνεργασία της με ανεξάρτητους προγραμματιστές.

Ο Ding έγραψε ότι η Nintendo συνεχίζει να αναζητά ενεργά νέες συνεργασίες με τρίτες εταιρείες, εκτός από τις περιοδικές συνεργασίες της μαζί τους. Κατά τη διάρκεια των ετών, η Nintendo έχει συνεργαστεί με στούντιο, όπως η Bandai Namco, η PlatinumGames και η MercurySteam.

Ανέφερε επίσης ότι τουλάχιστον τρία στούντιο βρίσκονται “σε προχωρημένες συζήτησεις” σχετικά με την ανάπτυξη παιχνιδιών βασισμένων σε IP της Nintendo. Ωστόσο, ο Ding δεν μοιράστηκε τα ονόματα των στούντιο.

Εκτός από την επέκταση των συνεργασιών της εταιρείας, η Nintendo συναντάται επίσης με ανεξάρτητους προγραμματιστές για να συζητήσουν την κυκλοφορία των παιχνιδιών τους στις πλατφόρμες της Nintendo.

Κατανοώντας ότι τα σύγχρονα παιχνίδια χρειάζονται περισσότερο χρόνο για ανάπτυξη, η Nintendo επεκτείνει επίσης την εσωτερική της ικανότητα ανάπτυξης.

Ξεκινάει ένα νέο κέντρο ανάπτυξης και αυξάνει τις προσλήψεις για να αντιδράσει στο γεγονός ότι τα παιχνίδια της χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φτιαχτούν και απαιτούν μεγαλύτερες ομάδες για να τα φτιάξουν“, δήλωσε ο Ding.

Νωρίτερα, ο Shigeru Miyamoto, ο πατέρας του Super Mario και του The Legend of Zelda, μοιράστηκε σε συνέντευξή του ότι δεν πρόκειται να αποσυρθεί σύντομα και πως το μόνο πράγμα που τον απασχολεί είναι το μέλλον της Nintendo.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση