Ειδήσεις

Η Nintendo ενημερώνει το ‘Switch Online + Expansion Pack’ trailer με νέο υλικό

Η Nintendo ενημερώνει το ‘Switch Online + Expansion Pack’ trailer με νέο υλικό
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Αν υπάρχει ένα πράγμα που η Nintendo αγαπάει να κάνει, αυτό είναι να ενημερώνει το διαφημιστικό τρέιλερ του Switch Online + Expansion Pack – τονίζοντας όλες τις νέες προσθήκες.

Μόλις χθες, μοιράστηκε ένα ολοκαίνουργιο τρέιλερ στο επίσημο κανάλι της στο YouTube, αυτή τη φορά αναδεικνύοντας τις νέες προσθήκες στη βιβλιοθήκη του N64, όπως το GoldenEye 007, αλλά και προβάλλοντας τη νέα βιβλιοθήκη του Game Boy Advance. Σε αντίθεση με τη βιβλιοθήκη του Game Boy και του Game Boy Color, το 32-bit σύστημα είναι κλειδωμένο πίσω από την premium συνδρομητική κατηγορία – οπότε θα πρέπει να πληρώσετε λίγο παραπάνω για να αποκτήσετε πρόσβαση.

Εκτός από τις νέες προσθήκες – έχει επίσης “πειράξει “tease-άρει”τι έρχεται στον ορίζοντα για τις υπηρεσίες GBA και Nintendo 64. Μερικοί από τους τίτλους που μπορείτε να περιμένετε με ανυπομονησία περιλαμβάνουν παιχνίδια όπως το Metroid Fusion (υπάρχει ακόμη και νέο υλικό), το Pokémon Stadium και το Excitebike 64. Το 1080° Snowboarding γιόρτασε επίσης τα 25α γενέθλιά του στις αρχές αυτής της εβδομάδας, οπότε θα πρέπει να επιστρέψει σύντομα.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι αυτό το τελευταίο τρέιλερ αναφέρει πως “τα Pokémon δεν μπορούν να μεταφερθούν σε αυτό το παιχνίδι“, ενώ δείχνει πλάνα από το Pokémon Stadium. Με άλλα λόγια, μην ελπίζετε σε υποστήριξη Transfer Pak.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση