Ειδήσεις

Η Nintendo αποκαλύπτει πού αρχίζει την περιπέτεια του ο Link στο Tears Of The Kingdom

Η Nintendo αποκαλύπτει πού αρχίζει την περιπέτεια του ο Link στο Tears Of The Kingdom
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Κακά τα ψέμματα : πλέον το hype για το Tears Of The Kingdom είναι πιο αληθινό από ποτέ, ειδικά μετά το τελευταίο trailer. Ο χρόνος πλησιάζει, η ημερομηνία πλησιάζει ολοένα και περισσότερο. Σύντομα το The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom θα κυκλοφορήσει με πολλά εκατομμύρια κατόχους Switch να το περιμένουν με ανυπομονησία.

Αυτό όμως δεν εμποδίζει τη Nintendo από το να δημοσιεύσει περισσότερα στοιχεία για τον επερχόμενο τίτλο της. Σε μια νέα ενημέρωση, το επίσημο site του παιχνιδιού περιέχει μια μικρή λεπτομέρεια που οι οπαδοί αναρωτιούνται, αν και ήταν κάπως προφανές από το τρέιλερ. Η σύντομη καταχώρηση κειμένου όμως το διευκρινίζει. Πρόκειται για το πού θα ξεκινήσει την περιπέτειά του ο Link στο επερχόμενο νέο παιχνίδι.

Έτσι μαθαίνουμε από πού θα ξεκινήσει ο Link το Tears of the Kingdom. Spoiler: ο ουρανός παίζει ρόλο. Ακολουθεί το επίσημο κείμενο: “Ο Link ξεκινάει το ταξίδι του σε ένα από τα πολλά μυστηριώδη πλωτά νησιά που εμφανίστηκαν ξαφνικά στον ουρανό ψηλά πάνω από τη Hyrule“.

Τέλος η επίσημη περιγραφή του κειμένου μας δίνει επίσης πληροφορίες για το τι μπορούμε να περιμένουμε από το αρχικό gameplay του Tears of the Kingdom. “Εκεί [ψηλά πάνω από το Hyrule] ο ήρωάς μας θα πρέπει να αποκτήσει νέες ικανότητες πριν επιστρέψει για να ξεκινήσει την επική του περιπέτεια“, συνεχίζει.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση