Ειδήσεις

Η Nintendo άνοιξε θέσεις εργασίας που σχετίζονται με προσλήψεις για next gen κονσόλα

Η Nintendo άνοιξε θέσεις εργασίας που σχετίζονται με προσλήψεις για next gen κονσόλα
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Switch ίσως είναι έτοιμο για το διάδοχό τοι. Αναμφίβολα, υπάρχουν ακόμα κάποια σημαντικά πράγματα στον ορίζοντα, αλλά το σύστημα έχει αρχίσει να ξεφτίζει. Η Nintendo αναμφίβολα το γνωρίζει αυτό και ετοιμάζεται για τον διάδοχο του Switch περισσότερο από ποτέ.

Από τα πρώτα trailer του Nintendo Switch

Αν και η Nintendo ξεκίνησε αναμφίβολα τις εργασίες για τον διάδοχο του Switch πριν από χρόνια, φαίνεται ότι τώρα προχωράει πραγματικά ολοταχώς. Αυτό το γνωρίζουμε χάρη σε μια αγγελία εργασίας από την ευρωπαϊκή θυγατρική της Nintendo για έρευνα και ανάπτυξη, η οποία αναζητά έναν “Game Technologies R&D Engineer/Scientist“.

Στο τμήμα “Position Responsibilities” της αγγελίας εργασίας, η Nintendo μοιράζεται το ακόλουθο κείμενο:

Ο στόχος θα είναι να στοχεύσουμε και να υπερβούμε τις πιο σύγχρονες λύσεις σε αυτούς τους τομείς, στοχεύοντας στις τρέχουσες και τις επόμενης γενιάς πλατφόρμες της Nintendo. Θα είναι απαραίτητη η συνεργασία με τους προγραμματιστές παιχνιδιών για την προώθηση νέων τεχνολογιών στην αγορά.

Η Nintendo λέει ξεκάθαρα ότι στοχεύει σε “πλατφόρμες Nintendo τρέχουσας και επόμενης γενιάς”, οπότε δεν μπορεί να γίνει πιο ξεκάθαρο από αυτό! Τώρα πότε θα ακούσουμε πραγματικά κάποιες λεπτομέρειες για το τι θα ακολουθήσει μετά το Switch;

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση