Ειδήσεις

Η Monolith Soft παρέχει νεα ενημέρωση για τον αριθμό των εργαζομένων της

Η Monolith Soft παρέχει νεα ενημέρωση για τον αριθμό των εργαζομένων της
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης Monolith Soft μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο. Σε μια προηγούμενη ενημέρωση – που χρονολογείται από το 2021, η εταιρεία αποκάλυψε ότι ο αριθμός των εργαζομένων της είχε αυξηθεί από 261 (τον Δεκέμβριο του 2020) σε 272.

Όπως τόνισε ο χρήστης του Twitter και λάτρης του gaming, ονόματι Stealth, η τελευταία ενημέρωση για το 2022 είναι ελαφρώς διαφορετική – με νέα ετήσια στοιχεία που αποκαλύπτουν ότι ο αριθμός των εργαζομένων στην εταιρεία έχει μειωθεί από περίπου 272 άτομα προσωπικό σε 264 από τον Δεκέμβριο του 2022.

Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος της Monolith παρείχε μια ενημέρωση σχετικά με ορισμένα άλλα δεδομένα. Από τον Δεκέμβριο του 2022, ο μέσος όρος ηλικίας στην εταιρεία είναι 36,5 ετών και η αναλογία των δύο φύλων είναι 27,7% γυναίκες και 72,3% άνδρες. Και εδώ είναι η κατανομή των επαγγελμάτων σε όλη την εταιρεία: Το 51% είναι καλλιτέχνες, το 15,9% είναι σχεδιαστές, το 16,3% προγραμματιστές, το 9,1% κάνει γραφειοκρατικές εργασίες και το 6,8% κατανέμεται σε “άλλη” ανάπτυξη.

Συνολικά, η Monolith Soft γνώρισε μεγάλη ανάπτυξη κατά τη διάρκεια της γενιάς Switch – με πάνω από 100 άτομα να εντάσσονται στην εταιρεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Έχει επίσης γίνει μια σημαντική ομάδα υποστήριξης για τη Nintendo με την πάροδο των ετών – βοηθώντας σε όλα τα είδη των franchises, συμπεριλαμβανομένων των The Legend of Zelda, Splatoon και της σειράς Animal Crossing.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Xenoblade Chronicles 3 τον Ιούλιο του περασμένου έτους και τώρα εργάζεται σκληρά για το τρίτο και τέταρτο DLC για το Expansion Pass του παιχνιδιού. Το τρίτο πακέτο θα περιέχει έναν νέο ήρωα και μια ένα νέο challenge, ενώ το τέταρτο θα περιλαμβάνει μια νέα ιστορία.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση