Ειδήσεις

Η HAL Laboratory αναζητά προσωπικό για ΝΕΑ projects

Η HAL Laboratory αναζητά προσωπικό για ΝΕΑ projects
Braveheart1980
Βρείτε με σε

H HAL Laboratory βγάζει συνεχώς νέες κυκλοφορίες με πρωταγωνιστή τον ροζ φουσκωτό Kirby, τι σχεδιάζεται λοιπόν για το 2024; Παρόλο που δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η εταιρεία κοιτάζει προς το μέλλον και ήδη προσλαμβάνει άτομα για το επόμενο μεγάλο project που θα ακολουθήσει το Kirby and the Forgotten Land.

Όπως τονίζεται από το Twisted Voxel, η HAL ψάχνει αυτή τη στιγμή να καλύψει ρόλους για προγραμματιστή δράσης, προγραμματιστή UI, προγραμματιστή γραφικών, προγραμματιστή συστήματος, προγραμματιστή ήχου, καλλιτέχνη 3D χαρακτήρων, 3D animator, καλλιτέχνη εφέ, καλλιτέχνη UI, βοηθό σχεδιασμού και προγραμματισμού επιπέδων, σχεδιαστή ήχου και διαχειριστή έργου.

Ακολουθεί το μήνυμα που κοινοποιήθηκε στον ιστότοπο της HAL σχετικά με αυτή την κίνηση προσλήψεων (μέσω μιας πρόχειρης μετάφρασης):

Προκειμένου να ενισχύσουμε τις ικανότητές μας στην ανάπτυξη projects, προσλαμβάνουμε έμπειρους προγραμματιστές παιχνιδιών για τις ακόλουθες θέσεις. Αναζητούμε ενθουσιώδεις ανθρώπους που θέλουν να συμμετάσχουν στην ανάπτυξη παιχνιδιών Kirby και που θέλουν να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα παιχνίδια με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια“.

Τα τελευταία χρόνια η HAL έχει επίσης κυκλοφορήσει τα Kirby’s Dream Buffet και Kirby’s Return to Dream Land Deluxe.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση