Ειδήσεις

Η Atlus ετοιμάζει αρκετές ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών για το 2023

Η Atlus ετοιμάζει αρκετές ανακοινώσεις νέων παιχνιδιών για το 2023
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σε άρθρο του Famitsu, η εταιρεία ανάπτυξης videogame τίτλων όπως της σειράς Persona, η Atlus, βρήκε το χρόνο να ευχαριστήσει τους οπαδούς για την υποστήριξή τους πέρυσι. Επίσης, έδωσε ένα teaser για το τι μέλλει γενέσθαι για το 2023.

Μετά την κυκλοφορία τίτλων όπως το Persona 5 Royal και το 13 Sentinels: Aegis Rim το 2022, η εταιρεία θα κοιτάξει προς τις remastered κυκλοφορίες των Persona 3 Portable και Persona 4 Golden. Εκτός από αυτά, προφανώς έχει στα σκαριά “αρκετούς νέους μη ανακοινωμένους τίτλους

“Καλή χρονιά! Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη σας για την remastered έκδοση του P4U2 το 2022, την έκδοση του Nintendo Switch 13 Sentinels: Aegis Rim, το Soul Hackers 2 και την remastered έκδοση του Persona 5 Royal. Χάρη στην υποστήριξή σας, η remastered έκδοση του P5R πέτυχε 1 εκατομμύριο πωλήσεις μέσα σε ένα μήνα από την κυκλοφορία της και το P5R συνολικά έχει ξεπεράσει τα 3,3 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως.

“Το 2023, θα ξεκινήσουμε με τις remastered εκδόσεις των P3P και P4G, ενώ ετοιμάζουμε επίσης αρκετούς νέους μη ανακοινωμένους τίτλους”

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση