Ειδήσεις

[Φήμη]: Το “Switch 2” λέγεται ότι θα είναι πλήρως backwards compatible με μεγαλύτερη οθόνη 1080p οθόνη

[Φήμη]: Το “Switch 2” λέγεται ότι θα είναι πλήρως backwards compatible με μεγαλύτερη οθόνη 1080p οθόνη
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Άλλη μια μέρα, άλλη μια φήμη για το “Switch 2”. Μετά από μια πρόσφατη έκθεση που περιγράφει λεπτομερώς ένα νέο μαγνητικό χειριστήριο, η τελευταία φήμη έρχεται από τον κινεζικό κατασκευαστή περιφερειακών Mobapad.

Σύμφωνα με την ανάρτηση στο blog της Mobapad, ο διάδοχος του Switch θα είναι μια “συντηρητική εξέλιξη” των σημερινών μοντέλων- θα μοιάζει περισσότερο με ένα “εκλεπτυσμένο μοντέλο Pro”. Όπως φημολογούνταν προηγουμένως, η οθόνη του συστήματος θα είναι όντως μεγαλύτερη και θα υποστηρίζει ανάλυση 1080p (οι σημερινές κονσόλες Switch φτάνουν το μέγιστο στα 720p), ενώ τα νέα μεγαλύτερα χειριστήρια Joy-Con θα υιοθετήσουν μια “ηλεκτρομαγνητική δομή πρόσδεσης” που θα ελέγχεται από ρεύμα.

Επιπλέον, τα κουμπιά “ZL” και “ZR” είναι προφανώς μεταλλικά, ενώ τα νέα χειριστήρια θα περιλαμβάνουν στην πραγματικότητα ένα εντελώς νέο κουμπί στην αριστερή και τη δεξιά πλευρά. Δεν έχουν δοθεί περαιτέρω πληροφορίες για να διευκρινιστεί πώς θα ονομάζεται αυτό το κουμπί ή πώς λειτουργεί, αλλά σίγουρα μας ιντριγκάρει. Ένα νέο κουμπί λειτουργίας φέρεται επίσης να έχει προστεθεί κάτω από το κουμπί Home στο δεξί Joy-Con.

Αυτό που αναμφίβολα θα αποτελέσει καλή είδηση είναι ότι η νέα κονσόλα λέγεται ότι θα είναι πλήρως συμβατή προς τα πίσω τόσο με ψηφιακά όσο και με φυσικά παιχνίδια Switch, με μια υποδοχή κασετών που θα επιτρέπει την εισαγωγή των σημερινών κασετών Switch. Και όχι μόνο αυτό, αλλά λέγεται ότι τα χειριστήρια Switch Joy-Con και Pro Controllers θα λειτουργούν επίσης μια χαρά (αν και είναι πιθανό τα Joy-Con να λειτουργούν μόνο εξ αποστάσεως δεδομένης της νέας μαγνητικής δομής).

Τέλος, το ίδιο το dock θα λειτουργεί σχεδόν με τον ίδιο τρόπο με τα τρέχοντα μοντέλα, αλλά θα περιλαμβάνει ένα μεταλλικό βραχίονα για βελτιωμένη ρύθμιση της γωνίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι ελαφρώς διαφορετικό στην εμφάνιση, ενώ θα επιτρέπει την υποστήριξη της ανάλυσης 4K.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση