Ειδήσεις Φήμη

[Φήμη] : Δείτε το παιχνίδι έκπληξη για το Nintendo Switch 2 !!

[Φήμη] : Δείτε το παιχνίδι έκπληξη για το Nintendo Switch 2 !!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μια νέα φήμη για το Nintendo Switch, αν είναι ακριβής, διέρρευσε και αποκάλυψε το μεγαλύτερο παιχνίδι που αναπτύσσεται για το Nintendo Switch 2. Και αν αυτό το παιχνίδι μπορεί να τρέξει στο Nintendo Switch 2, αυτό μπορεί να προσδώσει αξιοπιστία στις φήμες που θέλουν την επόμενη κονσόλα της Nintendo να διαθέτει ενδότερα που δεν απέχουν πολύ από το PS5 και το Xbox Series X, κάτι που θα ήταν εντυπωσιακό αν αναλογιστεί κανείς ότι πιθανότατα θα είναι ένα υβριδικό φορητό μηχάνημα σε λογική τιμή. Αν και οι περισσότεροι οπαδοί της Nintendo θα καταλήξουν να αγοράσουν την επόμενη κονσόλα για να παίξουν παιχνίδια και σειρές όπως τα Mario, Zelda, Fire Emblem, Metroid, Animal Crossing, Kirby, Mario Kart, Splatoon, Pokemon, Xenoblade Chronicles, Super Smash Bros. και άλλες IP που η Nintendo φτιάχνει αποκλειστικά για το hardware της, καμία από αυτές τις σειρές δεν θα παράγει παιχνίδια τόσο μεγάλα και τόσο δημοφιλή όσο το επερχόμενο GTA 6, το οποίο προφανώς θα βρίσκεται στο Switch 2.

Η φήμη έρχεται από τον αρχισυντάκτη του Universo Nintendo, ενός media outlet από τη Βραζιλία που ειδικεύεται στη Nintendo. Για το σκοπό αυτό, ο Necro Felipe ισχυρίστηκε στους 25.000 followers του στο X ότι το GTA 6 θα είναι στο Switch 2.

Η ιδέα ότι το GTA 6 θα τρέχει στο Nintendo Switch 2 μοιάζει παράλογη, ωστόσο, όπως σημειώνεται, οι πρώτες αναφορές έχουν υποστηρίξει ότι το Switch 2 είναι κοντά στην ισχύ του PS5 και του Xbox Series X. Αν αυτό ισχύει, τότε είναι λογικό να πιστεύουμε ότι θα μπορούσε να τρέξει το παιχνίδι, αν και το πόσο καλά θα το έτρεχε, είναι δύσκολο να το πούμε χωρίς συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση