Ειδήσεις

Έρχεται remake του καλύτερου ‘Star Ocean’ game;

Έρχεται remake του καλύτερου ‘Star Ocean’ game;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η σειρά RPG δράσης Star Ocean είχε τα σκαμπανεβάσματά της όλα αυτά τα χρόνια, αλλά μετά το περσινό Star Ocean: The Divine Force, φαίνεται ότι η Square Enix θέλει να εκμεταλλευτεί τη βελτιωμένη δυναμική και να επανακυκλοφορήσει αυτό που μπορεί να είναι το καλύτερο – και πιο δημοφιλές – παιχνίδι της σειράς.

Εντόπιστηκε λοιπόν ένα banner στην ιστοσελίδα υποστήριξης της Square Enix που έχει ένα λογότυπο για το Star Ocean: The Second Story R, το οποίο κατά πάσα πιθανότητα αφορά ένα remake του RPG δράσης Star Ocean του 1998: The Second Story για το PS1. Στην πραγματικότητα, όμως, αυτό δεν έχει ανακοινωθεί από τη δημοφιλή εταιρεία ανάπτυξης RPG.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα λεπτομέρειες για το παιχνίδι, αλλά μπορούμε με αρκετή σιγουριά να υποθέσουμε ότι θα είναι παρόμοιο με το remake του 2019 του πρώτου παιχνιδιού Star Ocean (τίτλος του SNES), Star Ocean: First Departure R. Αυτό το remake ήρθε στο Switch, οπότε ελπίζουμε σίγουρα ότι η συνέχεια θα ακολουθήσει το παράδειγμα και θα έρθει και στην υβριδική κονσόλα της Nintendo.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση