Ειδήσεις

Ενδείξεις πως το Trine 3 θα έρθει και στο Nintendo Switch!

Ενδείξεις πως το Trine 3 θα έρθει και στο Nintendo Switch!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

H Frozenbyte στηρίζει τις κονσόλες της Nintendo και το δείχνει: έχει κυκλοφορήσει τα Trine: Enchanted Edition και το Trine 2: Cut στο Wii U. Έχει επίσης συνεργαστεί για μεταφορά τίτλων και στο Switch με παιχνίδια όπως το Has-Been Heroes και το Nine Parchments . Λίγες μήνες μετά την κυκλοφορία τους, δήλωσεν επίσης ότι το Has-Been Heroes πουλούσε πολύ καλύτερο στο Switch σε σχέση με τις άλλες πλατφόρμες.

Έχει λοιπόν την εμπειρία και το κίνητρο να κυκλοφορήσει την πλέον αναγνωρισμένη σειρά τους σε μια κονσόλα όπως το Switch. Σε μια συνέντευξη με το wccftech πριν από περίπου ένα χρόνο, εκπρόσωπος της Frozenbyte ρωτήθηκε σχετικά με την πιθανότητα να μεταφερθούν προηγούμενα παιχνίδια τους, όπως το Trine ή το Shadwen , στο Switch. Η απάντηση που πήραμε ήταν η κάτωθι:

Θα έλεγα ότι οι πιθανότητες είναι υπέρ των παιχνιδιών Trine, αλλά μένει να το δούμε. Θα μπορούσαν να είναι κατάλληλα για μεταφορά στο επόμενο έτος.

Έχει περάσει περίπου ένας χρόνος από τη δήλωση αυτή και πλέον μοιάζει να γίνεται πραγματικότητα! Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί εντοπίστηκε σχετική καταχώρηση στον επίσημο γερμανικό πίνακα βαθμολογίας τίτλων (ratings board ) που υποδεικνύει πως το Trine 3 εγκρίθηκε για κυκλοφορία στο Switch!

Αφήστε μια απάντηση