Ειδήσεις

Εκτεταμένη εγγύηση και πτώση τιμών σε hardware και τίτλους της Nintendo στη Ρωσία

Εκτεταμένη εγγύηση και πτώση τιμών σε hardware και τίτλους της Nintendo στη Ρωσία
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo Ρωσίας ανακοίνωσε δύο σημαντικές αλλαγές στις δραστηριότητές της αυτή την εβδομάδα, με τις τιμές των παιχνιδιών να έχουν ήδη προγραμματιστεί να μειωθούν ενώ παράλληλα θα και οι παρατεθούν σε hardware της Nintendo.

Η πρώτη ανακοίνωση προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας , όπου η Nintendo αναφέρει ότι οι τιμές για τα δικά της παιχνίδια θα μειωθούν από τις 6 Δεκεμβρίου. Η Nintendo σημειώνει ότι η αλλαγή οφείλεται στην “τρέχουσα κατάσταση πραγμάτων” στη ρωσική αγορά.

"Λάβετε υπόψη ότι οι τιμές για τα παιχνίδια Nintendo στο Nintendo eShop θα μειωθούν τα μεσάνυχτα της 6ης Δεκεμβρίου 2021. Παρακολουθούμε συνεχώς τη δυναμική των τιμών και αυτή η αλλαγή στις τιμές για τη ρωσική αγορά αντανακλά την τρέχουσα κατάσταση στην αγορά."

Η εταιρεία συζήτησε επίσης σχέδια για επέκταση των εγγυήσεων που προσφέρονται στα προϊόντα της σε συζήτηση με τo GameMag . Η Nintendo Ρωσίας μέχρι τώρα προσέφερε εγγύηση ενός έτους για πελάτες που θα παραλάβουν μια κονσόλα Switch. Aυτή η προσφορά έχει πλέον επεκταθεί σε δύο χρόνια και θα ισχύει επίσης για παιχνίδια, αγορές μεμονωμένων controller, φιγούρες amibo και κάρτες amiibo.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση