Ειδήσεις

Δύο οπαδοί του Zelda έγιναν βοηθοί διανομής μόνο και μόνο για να κλέψουν το Tears of the Kingdom!

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η αναμονή πριν από την κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom ήταν απίστευτα δύσκολη, ειδικά όταν φτάσαμε στις τελευταίες εβδομάδες. Προφανώς ήταν τόσο σκληρή για κάποιους οπαδούς του Zelda που αποφάσισαν να θέσουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να παίξουν το παιχνίδι νωρίτερα, και το μόνο που χρειάστηκε ήταν να διαπράξουν κάποια εγκλήματα.

Δύο άνδρες, ηλικίας 21 και 24 ετών, κατέστρωσαν ένα σχέδιο για να κλέψουν αντίγραφα του Zelda: Tears of the Kingdom , προκειμένου να παίξουν το παιχνίδι πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Για να το κάνουν αυτό, και οι δύο άνδρες έγιναν υπάλληλοι ενός subcontractor της Amazon, πράγμα που σήμαινε ότι εργάζονταν σε παραδόσεις πακέτων σε διάφορες αποθήκες της Amazon.

Οι άνδρες εργάζονταν κανονικά μέχρι που εμφανίστηκε το Tears of the Kingdom, και τότε και οι δύο έκλεψαν αντίγραφα για τον εαυτό τους και εξαφανίστηκαν από τη δουλειά τους! Αφού ανακαλύφθηκε το σχέδιο, υποχρεώθηκαν να επιστρέψουν στον εργοδότη αυτά που έκλεψαν και προφανώς απολύθηκαν.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση