Ειδήσεις

Αποκαλύφθηκε η πλοκή για το Sonic Frontiers

Αποκαλύφθηκε η πλοκή για το Sonic Frontiers
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το trailer της ανακοίνωσης του Sonic Frontiers δεν αποκάλυψε ακριβώς πολλά, αλλά σίγουρα μας άφησε να θέλουμε να μάθουμε περισσότερα. Ενώ ήδη γνωρίζουμε ότι την αφήγηση του παιχνιδιού χειρίζεται ο Ian Flynn – ο επικεφαλής σεναριογράφος του τρέχοντος κόμικ Sonic the Hedgehog της IDW , φέρεται τώρα να έχουμε και τη σύνοψη της πλοκής του Sonic Frontiers. Αυτή η πληροφορία κοινοποιήθηκε από το Polygon και αποκαλύπτει ότι ο Dr Eggman για άλλη μια φορά δεν είναι καλός.

"Στο Sonic Frontiers, ο μακροχρόνιος εχθρός του Sonic, Dr. Eggman, ανακαλύπτει μια αρχαία τεχνολογία στα νησιά Starfall και εγκαθιστά το πρόγραμμα AI SAGE για να εισβάλει και να τα καταλάβει. Αλλά αυτή η τεχνολογία έχει περισσότερα από όσα αντιλαμβάνεται και οι ανεπιθύμητες συνέπειες εμφανίζονται άμεσα! Ο Sonic πρέπει να αγωνιστεί ενάντια στο χρόνο για να ανακαλύψει την αλήθεια, να σώσει τους φίλους του και ίσως ακόμη και να σώσει τον εαυτό του ταυτόχρονα».

Το Sonic Frontiers αναπτύσσεται από τα «έμπειρα μέλη» της Sega’s Sonic Team Japan – με επικεφαλής τον παραγωγό Sachiko Kawamura και τον σκηνοθέτη Morio Kishimoto. Αναμένεται να κυκλοφορήσει τα «χριστούγεννα τοου 2022» στο Nintendo Switch και σε όλες τις άλλες μεγάλες πλατφόρμες.

Αφήστε μια απάντηση