Ειδήσεις

Ανοίγονται νέες πόρτες από τη συνεργασία Microsoft & Nintendo ;

Ανοίγονται νέες πόρτες από τη συνεργασία Microsoft & Nintendo ;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Microsoft και η Nintendo συνεχίζουν να συνεργάζονται μεταξύ τους, διαλύοντας τα εμπόδια που τους χωρίζουν. Αυτό που ξεκίνησε “απλά” ως μια συνεργασία για crossplay οδήγησε σε αποκλειστικούς χαρακτήρες που κάνουν cameo μεταξύ XBOX και Nintendo. Από τον Mario που εμφανίζεται στο Minecraft έως τον Banjo Kazooie και τον Steve που εμφανίζονται στο Super Smash Bros. Ultimate ως DLC fighters, η Nintendo και η Microsoft δεν έχουν ντρέπεται να συνεργαστούν . Τι να σημαίνει άραγε αλήθεια αυτό;

Η Microsoft και η Nintendo άρχισαν να συνεργάζονται το 2018 όταν η προσοχή του κλάδου άρχισε να στρέφεται προς crossplay χάρη σε παιχνίδια όπως το Minecraft και το Fortnite . Σύντομα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Xbox Live θα έρθει στο Switch μέσω μεμονωμένων παιχνιδιών που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία για να συνδέσουν παίκτες και να ξεκλειδώσουν επιτεύγματα.

Ο ενθουσιασμός της Microsoft και της Nintendo για συνεργασία είναι υπέροχος για τους παίκτες. Προς το παρόν μιλάμε μόνο για μια καλή συνεργασία

Το αξιοσημείωτο αποτέλεσμα αυτής της σχέσης είναι η επιθυμία που έχει η Microsoft για να μοιραστεί περιεχόμενο και χαρακτήρες με τη Nintendo. Προηγουμένως αποκλειστικά παιχνίδια όπως το Cuphead και το Ori and the Blind Forest συγκλόνισαν τους παίκτες όταν ανακοινώθηκαν για το Switch, όπως και η ανακοίνωση του Banjo Kazooie να έρχεται στο Smash Ultimate . Αλλά τώρα, παρόμοιες ανακοινώσεις σχετικά με το Ori and the Will of the Wisps και τον Steve είναι λιγότερο εκπληκτικές, παρόλο που θα φαινόταν αδύνατο μόλις πριν από ένα ή δύο χρόνια.

Συνεργασίες όπως αυτή μπορούν να ανοίξουν νέες πόρτες και ο κλάδος έχει ήδη σημειώσει πρόοδο λόγω της καλής σχέσης εργασίας της Nintendo και της Microsoft.  Και ενώ η ιδέα μιας υπηρεσίας όπως το Xbox Game Pass να έρθει στο Nintendo Switch, μπορεί να φαίνεται μακρυνή, αλλά πλέον δεν είναι πλέον αδύνατη.

Η Nintendo και η Microsoft έχουν ήδη δείξει ότι η βιομηχανία όταν συνεργάζεται μπορεί να έχει επιτυχία και για τα δύο εμπλεκόμενα μέρη.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση