Ειδήσεις

Η Nintendo θέλει να μάθει τι σκέφτεστε για τα Mario RPGs

Η Nintendo θέλει να μάθει τι σκέφτεστε για τα Mario RPGs
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι οπαδοί του Super Mario απολαμβάνουν μια αναβίωση των RPGs αυτή τη στιγμή, με το remake του Super Mario RPG που κυκλοφόρησε πέρυσι και την επερχόμενη κυκλοφορία του Paper Mario: The Thousand-Year Door που έρχεται τον επόμενο μήνα. Είναι αρκετά ξεκάθαρο ότι η Nintendo έχει βάλει στο μάτι τα RPG του Mario και έτσι για να δει τι αρέσει ακόμα στους οπαδούς έκανε μια πρόσφατη έρευνα που μας δείχνει πως κάτι έχει στο μυαλό της!

Πρώτα μοιράστηκε από τον χρήστη του Reddit Aspharon στο subreddit του Mario, όπου φαίνεται ότι η Nintendo μετράει αυτή τη στιγμή τις απόψεις των οπαδών που έχουν εμπειρία με τις διάφορες σειρές Mario RPG που έχουν κυκλοφορήσει σε πολλά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων των Paper Mario, Super Mario RPG και της εγκληματικά υποτιμημένης σειράς Mario & Luigi στο Nintendo DS.

I just got a survey in my e-mail asking me about my opinions on the different Mario RPGs. Here are some of the questions that were included.
byu/Aspharon inMario

Οι ερωτήσεις στην έρευνα περιλαμβάνουν πράγματα όπως το να ρωτήσουν τους οπαδούς ποια είναι η αγαπημένη τους σειρά Mario RPG, τα αγαπημένα τους συστήματα μάχης, ποια χαρακτηριστικά περιμένουν να δουν σε ένα Mario RPG και αν τους αρέσει όταν εισάγονται νέοι χαρακτήρες ή αν θα προτιμούσαν να παραμείνουν στο παλιό καστ. Τίποτα από όλα αυτά δεν υποδεικνύει προφανώς περισσότερα RPG στο μέλλον, αλλά η Nintendo δεν θα έκανε αυτές τις ερωτήσεις αν δεν ήθελε να μάθει τις απαντήσεις.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση