Ειδήσεις

Νέo trailer αποκαλύπτει πώς θα πιάσετε το μυθικό Pokémon Meltan!

Νέo trailer αποκαλύπτει πώς θα πιάσετε το μυθικό Pokémon Meltan!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Pokémon Company έχει μοιραστεί δύο ολοκαίνουργια βίντεο που μας δίνουν μια καλύτερη ματιά στο Meltan , το νέο μυθικό Pokémon που πρόσφατα μάθαμε πως θα εμφανιστεί σε Pokémon GO και Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Pokémon: Let’s Go, Eevee! 

Όπως μπορείτε να δείτε στο trailer παραπάνω, οι καθηγητές Willow and Oak συζητούν για το νέο Pokémon, αποκαλύπτοντας ότι χρειαζόμαστε απαραίτητα ένα mystery box για να το πιάσουμε. Μπορείτε να αποκτήσετε το δικό σας Mystery Box στέλνοντας Pokémon από το Pokémon GO στο Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Pokémon: Let’s Go, Eevee!

Το επίσημο Pokémon website μας δίνει μάλιστα περισσότερες πληροφορίες για το πώς θα λειτουργήσει αυτό το αντικείμενο στα παιχνίδια:

Το Box Mystery κλείνει από μόνο του, αφού χρησιμοποιηθεί μία φορά. Ο μόνος τρόπος να το ανοίξετε πάλι είναι να περιμένετε ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα και έπειτα να στείλετε ένα άλλο Pokémon στο Pokémon: Let’s Go, Pikachu! και Pokémon: Let’s Go, Eevee! Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα mystery box με την αποστολή οποιουδήποτε Pokémon σε ένα παιχνίδι Nintendo Switch φίλου σας, διευκρινίζοντας πως μπορείτε να έχετε μόνο ένα Mystery Box τη φορά!

Το Meltan θα αρχίσει να εμφανίζεται μόλις ανοίξετε ένα mystery box στο Pokémon GO, αλλά προσέξτε – θα εμφανιστεί μόνο για τον παίκτη που άνοιξε το Mystery Box.

Κλείνουμε με το πιο αξιολάτρευτο trailer με πρωταγωνιστή το νέο Pokemon!

 

Αφήστε μια απάντηση