- 2027: Η Drinkbox ετοιμάζει το απόλυτο sequel του Guacamelee - 13 Οκτωβρίου 2026
- Το The Room έρχεται στο Switch: Το τελευταίο κεφάλαιο της σειράς που θα σε κάνει να δακρύσεις - 13 Οκτωβρίου 2026
- Το Famitsu λατρεύει το Ratatan: Τέλειοι βαθμοί σε όλα τα επίπεδα - 13 Οκτωβρίου 2026
Η Drinkbox , το στούντιο που βρίσκεται πίσω από το Guacamelee , θα αξιοποιήσει τον επιπλέον χρόνο για να τελειοποιήσει το παιχνίδι και να προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στους παίκτες.
Ο Josh Davis της Drinkbox δήλωσε σχετικά με την καθυστέρηση:
«Η ομάδα δουλεύει σκληρά (και μεγαλώνει!) και πιστεύουμε ότι χρειαζόμαστε λίγο ακόμα χρόνο για να τελειοποιήσουμε και να ρυθμίσουμε το παιχνίδι πριν την κυκλοφορία του. Με αυτό κατά νου, αποφασίσαμε να μεταθέσουμε την κυκλοφορία για το 2027 . Εκτιμούμε την υπομονή σας, και ενώ θα έχουμε περισσότερες ανακοινώσεις μέσα στο νέο έτος, έχουμε μία ακόμα πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση από τους developers που αξίζει να παρακολουθήσετε πριν ολοκληρωθεί το 2026 .»
Σε άλλα νέα, η Drinkbox μοιράστηκε κάποιες νέες ματιές από το design των επιπέδων της, παρουσιάζοντας το hub Watcher’s Peak και άλλα. Μπορείτε να βρείτε αυτές τις πληροφορίες εδώ.
Περισσότερες ειδήσεις για το παιχνίδι θα ανακοινωθούν το 2027 , με μια ακόμα ενημέρωση από τους developers που θα ενδιαφέρει τόσο τους fans όσο και όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα για το Blighted .

