Ειδήσεις

10 χρόνια Nintendo Direct!

10 χρόνια Nintendo Direct!
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo είναι προφανώς ένας από τους πρωτοπόρους στη βιομηχανία παιχνιδιών και κατά καιρούς, εξακολουθεί να βγαίνει μπροστά με πρωτοποριακές ιδέες που αλλάζουν και διαμορφώνουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι παίζουν βιντεοπαιχνίδια σε όλο τον κόσμο. Μια από τις πιο ιδιοφυείς στιγμές της κατά την τελευταία δεκαετία (τουλάχιστον από πλευράς μάρκετινγκ) ήταν η δημιουργία των “Nintendo Directs” – ειδικές εκπομπές που μπορούσαν να πραγματοποιηθούν ανά πάσα στιγμή και σε οποιαδήποτε ημερομηνία και επικεντρώθηκαν εξ ολοκλήρου στην Nintendo συστήματα και τα παιχνίδια που έρχονται στις Nintendo πλατφόρμες.

Η ιδέα έχει αποδειχθεί τόσο επιτυχημένη που άλλες εταιρείες άρχισαν να αντιγράφουν την ιδέα – και μάλιστα αυτό οδήγησε σε ορισμένες αποδράσεις από πιο πολυσύχναστα και μεγαλύτερα γεγονότα όπως η E3 με την ελπίδα τα εν λόγω μεμονωμένα event να τραβήξουν περισσότερη προσοχή, αντί να χαθούν σε πελάγη ανακοινώσεων.

Η χθεσινή μάλιστα ημέρα σηματοδοτεί μια δεκαετία Nintendo Direct παρουσιάσεων  από τότε που προβλήθηκε το πρώτο σχετικό Direct, όπως βλέπουμε και στο ως άνω tweet.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση