Ειδήσεις

Βόμβα: Σταματάει ο Sakurai από τα videogames;

Βόμβα: Σταματάει ο Sakurai από τα videogames;
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Ο Masahiro Sakurai  -λέγε με μπαμπάς Super Smash- είναι ένας γίγαντας στον κλάδο των videogames. Είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους ανθρώπους στην Nintendo και στον ευρύτερο χώρο γενικότερα. Ωστόσο τώρα φαίνεται ότι οι παίκτες θα πρέπει να αποχαιρετήσουν τον κ. Sakurai !

Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του, ο Sakurai μίλησε για το μέλλον της δικής του καριέρας συζητώντας το DLC του Super Smash Bros. Ultimate, το οποίο έχει καθυστερήσει λόγω της εξάπλωσης του COVID-19.

Ο Sakurai σημείωσε στη συνέντευξη ότι αυτή τη στιγμή, το επίκεντρο του είναι οι επερχόμενοι μαχητές του Smash Bros. DLC.  Εντούτοις, αυτό που είπε στη συνέχεια, μας σόκαρε όλους:

“Αυτή τη στιγμή, το μόνο που σκέφτομαι είναι η ανάπτυξη του Super Smash Bros. Ultimate DLC. Μόλις γίνει αυτό, δεν έχω πραγματικά απολύτως τίποτα κατά νου. “

Ένας προγραμματιστής του επιπέδου του Sakurai έχει κατά κανόνα αρκετά project. Το γεγονός ότι δεν έχει τίποτα να  συνεχίσει/δημιουργήσει μετά την κυκλοφορία του Fighter Pass DLC είναι σπάνιο έως και ανησυχητικό!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση