Ειδήσεις

UK Charts: Το Super Mario RPG δεν μπόρεσε να μπει στην πρώτη πεντάδα

UK Charts: Το Super Mario RPG δεν μπόρεσε να μπει στην πρώτη πεντάδα
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τα τελευταία βρετανικά charts φυσικών παιχνιδιών είναι έτοιμα και η πρώτη δεκάδα είναι πολύ λιγότερο Nintendo απ’ ό,τι έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, με ακόμα και τις νεότερες κυκλοφορίες της Nintendo να μην καταφέρνουν να ανέβουν στο βάθρο.

Το Hogwarts Legacy είναι αυτό που βρίσκεται στην πρώτη θέση αυτή τη φορά, με τη νεοεκδοθείσα μεταφορά για το Switch να αποτελεί το 70% του συνόλου των πωλήσεων της τελευταίας εβδομάδας. Το μεγάλο νεοφερμένο παιχνίδι της περασμένης εβδομάδας στο Switch, το Super Mario RPG, χάνει κατά πολύ μια θέση στο βάθρο και κατατάσσεται στην έκτη θέση, μόλις μια θέση κάτω από το Mario Wonder.

Επίσης βλέπουμε το Bluey: The Videogame, το οποίο βρίσκεται στην έβδομη θέση στην πρώτη του εβδομάδα χάρη σε μεγάλο βαθμό στην κονσόλα της Nintendo (το Switch καταλαμβάνει το 80% των πωλήσεων, ενώ τα PS5, PS4 και Xbox Series S/X καταλαμβάνουν 9%, 7% και 5% αντίστοιχα).

Το υπόλοιπο chart περιλαμβάνει αρκετούς τίτλους που έχουμε καιρό να δούμε, καθώς οι προσφορές της BF αρχίζουν να μπαίνουν σε εφαρμογή. Αυτό όμως σημαίνει ότι ακόμα και τα βασικά games του Switch όπως το Mario Kart 8 Deluxe, το Minecraft και το Animal Crossing: New Horizons βρίσκονται αυτή τη φορά εκτός της πρώτης δεκάδας – και το Tears of the Kingdom κρατιέται μόλις και μετά βίας στην πρώτη 40άδα!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση