Ειδήσεις

Το Xbox θέλει να φτιάξει παιχνίδια σαν της Nintendo

Το Xbox θέλει να φτιάξει παιχνίδια σαν της Nintendo
Nicilos
Βρείτε με σε
Latest posts by Nicilos (see all)

Με την επικείμενη άφιξη των Xbox Series X και Series S, ο Phil Spencer, επικεφαλής του Xbox, μίλησε με μερικά διαφορετικά podcasts και κανάλια την περασμένη εβδομάδα και υπήρξαν μερικά ενδιαφέροντα σημεία στις συνομιλίες του.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι μια πρόσφατη παραδοχή ενώ μιλούσε με τον Gamereactor ότι το Xbox δεν διαθέτει την πιο ισχυρή σειρά οικογενειακών παιχνιδιών, κατάλληλα για νεότερους παίκτες.

Υπάρχει μια προφανής εξαίρεση σε αυτόν κανόνα που ακούει στο όνομα Minecraft, αλλά ο Spencer είπε ότι παρά τον τίτλο αυτό, “το περιεχόμενο E-rated (για να χρησιμοποιήσουμε μια βαθμολογία ESRB) δεν είναι ισχυρό σε εμάς. Έχουμε το Minecraft και κάποια άλλα franchise. Αλλά όταν σκέφτομαι να επεκτείνω τη δημιουργική παλέτα που έχουν οι ομάδες μας, νομίζω ότι είναι εξαιρετικά σημαντικό.”

Ωστόσο, η διαδικασία δημιουργίας μιας βιβλιοθήκης franchise που γνωρίζουν οι γονείς ότι μπορούν να αφήσουν τα παιδιά τους να παίξουν με ασφάλεια θα χρειαστεί χρόνο. Απλώς κοιτάξτε τη Nintendo, η οποία παγιώνει μια τέτοια φήμη εδώ και δεκαετίες.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση