Ειδήσεις

Το Visual novel Athanasy έρχεται στο Switch

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Βαθιά κάτω από την επιφάνεια της νεκρής Γης κρύβεται η “Πόλη“, το τελευταίο καταφύγιο της ανθρωπότητας. Αποτέλεσμα από προσπάθειες όλης της ανθρωπότητας- η Πόλη είναι μια γιγαντιαία κατασκευή από ατσάλι, σκυρόδεμα και βιοπολυμερή.

Δεν έχει όνομα. Οι ντόπιοι την αποκαλούν απλώς “η Πόλη”. Τα λουλούδια δεν ανθίζουν εδώ και ο ήλιος δεν λάμπει. Εδώ δεν φυσάει φρέσκο αεράκι και δεν ακούτε τα πουλιά να κελαηδούν.

Ο Josiah Kaviani, ένας νεαρός μαθηματικός και στατιστικολόγος, ξεκινά το ταξίδι του σε αυτόν τον υπόγειο λαβύρινθο από στενάχωρα δρομάκια. Είναι ταλαντούχος και έξυπνος, αλλά έχει ένα τρομερό μειονέκτημα – είναι αφόρητα μόνος.
Σύντομα, όμως, ο Josiah θα έχει μια μοιραία συνάντηση που θα αλλάξει ολόκληρη τη ζωή του και θα τον κάνει να σπάσει τα στεγανά μέσα στα οποία ζούσε. Μια συνάντηση με κάποιον ή, ίσως, με κάτι που είναι κρυμμένο σε τέτοια βάθη που ούτε η φρικτή Πόλη δεν μπορεί να φτάσει σε αυτά. Κάτι τόσο μυστικό που και μόνο η γνώση του μπορεί να αποβεί θανατηφόρα. Κάτι πραγματικά τερατώδες.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση