Ειδήσεις

Το Switch είναι πιο δημοφιλές στους νέους 22 ετών

Το Switch είναι πιο δημοφιλές στους νέους 22 ετών
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo δημοσίευσε μια ανάλυση από την ενημέρωση για τα οικονομικά αποτελέσματα (με οικοδεσπότη τον ίδιο τον Shuntaro Furukawa) και ένα από τα στατιστικά στοιχεία ρίχνει μια πολύ ενδιαφέρουσα ματιά στην ηλικιακή κατανομή των παικτών του Switch.

Όπως μπορείτε να δείτε στην παραπάνω εικόνα, υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο εύρος χρηστών του Switch από παιδιά ενός έτους μέχρι εξήντα και άνω. Αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ωστόσο, είναι ότι υπάρχει μια αρκετά σημαντική αιχμή των εικοσιδυάχρονων πριν πέσει και πάλι από τα είκοσι τρία και άνω.

Ωστόσο, υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι τα δεδομένα που παρέδωσε η Nintendo μπορεί να είναι πιο ανακριβή από ό,τι αρχικά πιστεύαμε. Όπως επεσήμανε ο Colm Larkin στο Twitter, η απότομη αύξηση στο τμήμα των εικοσιδυάχρονων μπορεί στην πραγματικότητα να οφείλεται στο γεγονός ότι αρκετοί χρήστες απλά επέλεξαν ως έτος γέννησης το 2000, είτε από καθαρή τεμπελιά είτε από έναν περίεργο τρόπο να εξαπατήσουν το σύστημα. Όπως και να έχει, είναι ένα ενδιαφέρον σημείο που πρέπει να σημειωθεί:

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση