Ειδήσεις

Το Pikmin 4 θα περιλαμβάνει “έντονες” νυχτερινές αποστολές

Το Pikmin 4 θα περιλαμβάνει “έντονες” νυχτερινές αποστολές
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μόλις πριν λίγες ημέρες, ακούστηκε πως η Nintendo είχε στείλει μια έρευνα σε κάποιους χρήστες του My Nintendo σχετικά με το Pikmin 4. Σημειώσαμε ότι η έρευνα αυτή ρωτούσε τους παίκτες τι ήθελαν από το Pikmin 4, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay στην έρευνα.

Ένα μέρος της έρευνας συγκεκριμένα περιγράφει λεπτομερώς κάποια στοιχεία gameplay που οι fans των Pikmin υποψιάζονταν από τότε που η Nintendo δημοσίευσε για τελευταία φορά υλικό από το Pikmin 4. Σύμφωνα με την έρευνα, το Pikmin 4 θα περιλαμβάνει “σπηλιές γεμάτες γρίφους” όπου θα πρέπει να “διαχειριστείτε προσεκτικά τους πόρους σας μέχρι να δραπετεύσετε”. Αυτό δεν φαίνεται πολύ έξω από το συνηθισμένο πλαίσιο των τίτλων Pikmin, αλλά το επόμενο στοιχείο σίγουρα το κάνει.

Η έρευνα για το Pikmin 4 αναφέρει επίσης ότι “θα ξεκινήσετε νυχτερινές αποστολές με νέο και έντονο gameplay”. Οι οπαδοί των Pikmin γνωρίζουν ότι στο τέλος της ημέρας, επιστρέφετε στο σκάφος σας και απογειώνεστε πάνω από τον πλανήτη για να κρυφτείτε με ασφάλεια στην ατμόσφαιρα. Αυτό συμβαίνει επειδή τα πλάσματα στο Pikmin γίνονται απίστευτα άγρια μόλις δύσει ο ήλιος.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση