Ειδήσεις

Το Nintendo Switch στην κορυφή των πωλήσεων στις ΗΠΑ για πέμπτη συνεχή χρονιά

Το Nintendo Switch στην κορυφή των πωλήσεων στις ΗΠΑ για πέμπτη συνεχή χρονιά
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Καθώς πλησιάζουμε στην έκτη επέτειο του Switch, φαίνεται ότι το αγαπημένο υβριδικό σύστημα της Nintendo έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία του NPD Group για το 2022, το Switch ήταν επίσημα η κονσόλα με τις περισσότερες πωλήσεις για πέμπτη συνεχή χρονιά στις ΗΠΑ.

Το PlayStation 5 της Sony βρισκόταν στη δεύτερη θέση και το Xbox Series X|S της Microsoft στην τρίτη θέση. Όσον αφορά τα έσοδα, το PS5 συγκέντρωσε τα περισσότερα έσοδα πέρυσι. Και η συνολική αγορά λέγεται ότι ξεπέρασε τα 56,6 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά ήταν μειωμένη κατά 5% σε σχέση με το 2021.

Όσον αφορά τα παιχνίδια με τις καλύτερες πωλήσεις του 2022 στις ΗΠΑ (σε πωλήσεις σε δολάρια), το Call of Duty: Modern Warfare 2 κατέλαβε την πρώτη θέση, ακολουθούμενο από το Elden Ring στη δεύτερη θέση και το Madden NFL 2023 στην τρίτη. Στην πρώτη δεκάδα βρέθηκαν επίσης τα Pokémon Scarlet / Violet στην έκτη θέση και τα Pokémon Legends: Arceus στην όγδοη θέση. Και ακριβώς μετά το Mario Kart 8 Deluxe στην ενδέκατη θέση.

Αφήστε μια απάντηση