Ειδήσεις

Το Nintendo Switch Sports κάνει το ντεμπούτο του στην Ιαπωνία με σχεδόν 200.000 πωλήσεις

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τα δεδομένα ιαπωνικών πωλήσεων που βλέπουμε συνήθως τις Πέμπτες έχουν καθυστερήσει λόγω τοπικών αργιών αυτήν την εβδομάδα , αλλά έχουμε νέα για το ντεμπούτο του Nintendo Switch Sports στην Ιαπωνία.

Τα πρώτα στοιχεία αποκάλυψαν ότι το παιχνίδι πούλησε 190.000 αντίτυπα. Είναι αυτονόητο ότι ήταν ο τίτλος με τις περισσότερες πωλήσεις στην Ιαπωνία την περασμένη εβδομάδα.

Το Nintendo Switch Sports κατέληξε να πουλήσει λιγότερα από το Wii Sports Resort κατά την κυκλοφορία, καθώς το Wii Sports Resort πούλησε 354.000 αντίτυπα την πρώτη του εβδομάδα. Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική προειδοποίηση. Όλες οι πωλήσεις για το Wii Sports Resort ήταν σε φυσική-υλική μορφή. Προς το παρόν δεν είναι σαφές πώς τα πήγε το Nintendo Switch Sports στο eShop. Λαμβάνοντας υπόψη τις ψηφιακές πωλήσεις, είναι πιθανό ότι το Nintendo Switch Sports πούλησε τουλάχιστον 300.000 αντίτυπα στην Ιαπωνία.

Εκτός του Nintendo Switch Sports, το Famitsu λέει ότι το Switch έχει πουλήσει 24,6 εκατομμύρια μονάδες στην Ιαπωνία. Με αυτόν τον τρόπο, ξεπέρασε το 3DS. Στην πραγματικότητα, το 3DS χρειάστηκε δέκα χρόνια για να φτάσει στο ίδιο σημείο πωλήσεων!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση