Ειδήσεις

Το Game Informer μοιράζεται τις hands-on εντυπώσεις του από το Sonic Superstars

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Το Game Informer είχε έναν ολόκληρο μήνα αποκλειστικής κάλυψης για το Sonic Superstars τον Ιούλιο, αλλά φαίνεται ότι έχει ακόμα περισσότερα να πει για την επόμενη μεγάλη περιπέτεια του Sonic.

Στο πλαίσιο του αποκλειστικού του Game Informer, οι Brian Shea και Alex Van Aken περιγράφουν λεπτομερώς όλα όσα έμαθαν παίζοντας έξι ζώνες στο Sonic Superstars. Αν είστε περίεργοι να μάθετε περισσότερα για το Sonic Superstars, αυτό το βίντεο θα σας δώσει ένα σωρό εντυπώσεις και πληροφορίες που δεν έχετε ακούσει πουθενά αλλού.

Στο Sonic Superstars, θα περιπλανηθείτε στα μυστικιστικά νησιά Northstar Islands σε αυτή την ολοκαίνουργια εκδοχή του κλασικού 2D Sonic. Παίξτε ως Sonic, Tails, Knuckles και Amy Rose και αξιοποιήστε ολοκαίνουργιες Emerald δυνάμεις για να κινείστε και να επιτίθεστε με νέους δυναμικούς τρόπους. Πλοηγηθείτε σε πανέμορφα, πρωτόγνωρα περιβάλλοντα μόνοι σας ή με έως και 3 άλλους παίκτες και σταματήστε τον Dr. Eggman, τον Fang και έναν μυστηριώδη νέο αντίπαλο από το να μετατρέψουν τα γιγάντια ζώα των νησιών σε Badniks πριν να είναι πολύ αργά!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση