Ειδήσεις

Το Freedom Planet 2 έρχεται επιτέλους στο Switch τον Απρίλιο

Το Freedom Planet 2 έρχεται επιτέλους στο Switch τον Απρίλιο
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η XSEED και η GalaxyTrail επιβεβαίωσαν ότι η πολυαναμενόμενη έκδοση του Freedom Planet 2 για κονσόλες θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch αυτόν τον Απρίλιο. Για να γιορτάσουν την ανακοίνωση, οι ομάδες δημιούργησαν ένα νέο, εντυπωσιακό τρέιλερ που δίνει στους υποψήφιους αγοραστές μια γεύση από τα παιχνίδια πλατφόρμας που πρόκειται να δούμε στο Freedom Planet 2. Η έκδοση για το Switch θα περιλαμβάνει επίσης ένα νέο Boss Rush Mode που θα απασχολήσει πολλούς από εσάς για αρκετό καιρό. Το Freedom Planet 2 κυκλοφορεί στις 4 Απριλίου.

Επιστρέψτε στον ζωντανό κόσμο του Avalice για να νικήσετε έναν αρχαίο εχθρό και να ζήσετε ολοκαίνουργιο περιεχόμενο, όπως το Boss Rush Mode, όταν το ταχύτατο platformer Freedom Planet 2 έρθει στις κονσόλες στις 4 Απριλίου 2024! Στα χρόνια που μεσολάβησαν από τα γεγονότα του αρχικού παιχνιδιού, οι τρεις ηρωίδες μας έχουν τελειοποιήσει τις χαρακτηριστικές τους ικανότητες, κάνοντάς τες πιο τρομερές από ποτέ.

“Με 24 άριστα σχεδιασμένα levels, μια φιλόδοξα διευρυμένη λειτουργία Adventure, νέα αλα retro αναβαθμισμένα 2D γραφικά και την προσθήκη της πολυπόθητης λειτουργίας Boss Rush, το Freedom Planet 2 είναι το αγαπημένο indie παιχνίδι που μεγάλωσε για να γίνει μια πραγματική δύναμη του platforming”.

Αφήστε μια απάντηση