Ειδήσεις

Το Epic Mickey Switch Remake μεταφράζει τα “motion controls σε analog sticks” και βελτιώνει την κάμερα

Το Epic Mickey Switch Remake μεταφράζει τα “motion controls σε analog sticks” και βελτιώνει την κάμερα
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Νωρίτερα φέτος, κατά τη διάρκεια ενός Nintendo Partner Showcase, ανακοινώθηκε ότι ο τίτλος Epic Mickey του 2010 για το Wii θα επέστρεφε στο Switch φέτος σε ένα ολοκαίνουργιο “πιστό remake” με τίτλο Disney Epic Mickey: Rebrushed: Rebrushed.

Ο ανώτερος παραγωγός του remake, Pan Schröder, μοιράστηκε τώρα κάποιες περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επερχόμενη έκδοση, αποκαλύπτοντας πως θα υπάρξουν βελτιώσεις στην ποιότητα ζωής, βελτιώσεις στην κάμερα, χειρισμοί με αναλογικό μοχλό και άλλα. Δείτε τι είχε να πει κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνομιλίας με το GameSpot:

"Έπρεπε να αλλάξουμε το χειρισμό, έπρεπε να βελτιώσουμε την κάμερα και έπρεπε να μεταφράσουμε τα motion controls σε αναλογικά sticks, ενώ παράλληλα έπρεπε να διατηρήσουμε την καρδιά του παιχνιδιού ανέπαφη"

Και μην ανησυχείτε, αν θέλετε να παίξετε αυτόν τον τίτλο όπως στην αρχική έκδοση, τα motion controls θα εξακολουθούν να αποτελούν επιλογή. Έτσι μπορείτε να διοχετεύσετε τις ημέρες του Nintendo Wii! Το GameSpot μοιράστηκε επίσης οκτώ λεπτά υλικού από το gameplay, το οποίο δείχνει μερικά παλαιότερα τμήματα.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση