Ειδήσεις

Το Borderlands Collection: Pandora’s Box έλαβε rating στη Γερμανία για το Switch

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Φαίνεται ότι περισσότερα Borderlands θα μπορούσαν να έρθουν στο Nintendo Switch, καθώς η επιτροπή αξιολόγησης λογισμικού της Γερμανίας USK βαθμολόγησε το Borderlands Collection: Pandora’s Box για την κονσόλα.

Το Borderlands Collection κυκλοφόρησε για πρώτη φορά την 1η Σεπτεμβρίου και περιλαμβάνει και τα έξι βασικά παιχνίδια του franchise. Αυτό σημαίνει ότι θα έχετε τα Borderlands, Borderlands 2, Borderlands: The Pre-Sequel, Tales from the Borderlands, Borderlands 3 και New Tales from the Borderlands. Το πακέτο περιλαμβάνει επίσης όλα τα DLC για τα παιχνίδια.

Περιπλανηθείτε στον έρημο πλανήτη της Πανδώρα και στους βίαιους κόσμους πέρα από αυτόν, σε αναζήτηση θρυλικών λαφύρων“, αναφέρει η περιγραφή της συλλογής. “Κάθε παιχνίδι Borderlands είναι γεμάτο με χαρακτήρες που ξεπερνούν τη ζωή και αξέχαστες ιστορίες“.

Κάτι που πρέπει να σημειωθεί, με βάση την ιστοσελίδα αξιολόγησης, είναι ότι η ημερομηνία αξιολόγησης ήταν η 30η Αυγούστου, μια μέρα πριν κυκλοφορήσει σε PC, Xbox και PlayStation. Ούτε η Nintendo ούτε η 2K έχουν απαντήσει σε αιτήματα για σχόλια σχετικά με την αναρτημένη βαθμολογία της συλλογής για το Switch.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση