Ειδήσεις

Το αφεντικό της Take-Two λέει ότι αν το Switch δεν είναι backwards compatible θα “σπάσει το συμβόλαιο” με τους gamers

Το αφεντικό της Take-Two λέει ότι αν το Switch δεν είναι backwards compatible θα “σπάσει το συμβόλαιο” με τους gamers
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Μιλώντας στο GamesIndustry.biz, το αφεντικό της Take-Two αναγνώρισε ότι η έλλειψη συμβατότητας προς τα πίσω για ένα σύστημα θα μπορούσε να αποτελέσει καταλύτη για την αύξηση των πωλήσεων, με τους παίκτες να αγοράζουν εκ νέου τα παλιά τους αγαπημένα παιχνίδια, αλλά υποστήριξε επίσης ότι αυτό θα έσπαγε το “συμβόλαιο” με τον παίκτη.

“Δεν είμαι σίγουρος”, λέει στο GI. “Πρέπει να δώσετε στους καταναλωτές αυτό που θέλουν και να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία τους και δεν μπορείτε να μην παρέχετε ένα χαρακτηριστικό που είστε σε θέση να παρέχετε, ώστε να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις. Αυτό δεν είναι εκπλήρωση του συμβολαίου μας με τους καταναλωτές. Πρέπει να κάνετε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτούς. Υποθέτω ότι είναι πιθανό η έλλειψη συμβατότητας προς τα πίσω να ενισχύσει τα έσοδά σας για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά με ποιο κόστος;”

“Δεν είμαστε κατασκευαστές hardware, οπότε δεν μπορούμε να πάρουμε αυτές τις αποφάσεις. Αλλά νομίζω ότι αν μπορείτε να είστε συμβατοί τεχνικά, τότε θέλετε να είστε. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις, αν το άλμα προς τα εμπρός είναι αρκετά μεγάλο, αυτό δεν είναι δυνατό“.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση