Ειδήσεις

Συνεχίζει δυνατά η Nintendo και στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, παρά τον υψηλότατο ανταγωνισμό

Συνεχίζει δυνατά η Nintendo και στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου, παρά τον υψηλότατο ανταγωνισμό
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τα τελευταία βρετανικά charts είναι εδώ με ένα οικείο σκηνικό για πολλούς, χωρίς νέα entry στην πρώτη δεκάδα για αυτή την εβδομάδα (η φυσική έκδοση του Cuphead ήρθε στο νούμερο δεκαοκτώ, με την Switch έκδοση να αποτελεί το 79% των αντιτύπων που πωλήθηκαν).

Το God of War Ragnarok διεκδίκησε το στέμμα του στην πρώτη θέση, ανεβαίνοντας δύο θέσεις από την προηγούμενη φορά, κάτι που το GamesIndustry αποδίδει στην αύξηση των αποθεμάτων PS5 για το Ηνωμένο Βασίλειο. Εν τω μεταξύ, το FIFA 23 και το Call of Duty: Modern Warfare II υποχωρούν κατά μία θέση το καθένα, με τις πωλήσεις να μειώνονται κατά 18% και 14% αντίστοιχα. Η Switch έκδοση του FIFA 23 συνεχίζει να έχει μέτριες επιδόσεις, αποτελώντας μόλις το 24% της συνολικής κατανομής μεταξύ των πλατφορμών.

Κατά τα άλλα, έχουμε άλλη μια ισχυρή εμφάνιση από τη Nintendo αυτή την εβδομάδα, με τα Pokémon Scarlet and Violet, Mario Kart 8 Deluxe, Nintendo Switch Sports και Animal Crossing: New Horizons κάνουν όλες τις συνήθεις εμφανίσεις τους. Τέλος το Sonic Frontiers της Sega ανέβηκε επίσης μία θέση από την προηγούμενη εβδομάδα, με την έκδοση για το Switch να ξεπερνά και πάλι τον ανταγωνισμό με 47% των συνολικών πωλήσεων του τίτλου.

Ας ρίξουμε μια ματιά στην πρώτη δεκάδα:

Θέση την προηγούμενη εβδομάδαΘέση αυτήν την εβδομάδαΤίτλος
31God of War: Ragnarok
12FIFA 23
23Call of Duty: Modern Warfare II
54Pokémon Violet
45Mario Kart 8 Deluxe
86Nintendo Switch Sports
77Pokémon Scarlet
98Sonic Frontiers
119Animal Crossing: New Horizons
1010Minecraft
Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση