Ειδήσεις

Στις 11 Απρίλη έρχεται το Sophia the Traveler στο Switch

Στις 11 Απρίλη έρχεται το Sophia the Traveler στο Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Τον Δεκέμβριο του 2023, ο προγραμματιστής Memo Gogo και ο εκδότης Thermite Games επιβεβαίωσαν ότι το Sophia the Traveler θα κυκλοφορήσει στο Switch. Σε εκείνο το σημείο δεν είχαμε πληροφορίες για την ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σήμερα μάθαμε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 11 Απριλίου 2024. Αυτές οι πληροφορίες έρχονται μαζί με ένα νέο τρέιλερ και μπορείτε να το παρακολουθήσετε :

Το Sophia the Traveler χρησιμοποιεί ένα μοναδικό και απολαυστικό στυλ εικονογραφημένου βιβλίου, παρόμοιο με αυτό που έχετε από τη σειρά Where’s Waldo. Το παιχνίδι περιέχει 10 διαφορετικές σκηνές, περισσότερα από 1800 στοιχεία χαρακτήρων, πάνω από 300 σύνολα animation χαρακτήρων, περισσότερα από 100 sequence animation & SFX, πάνω από 100 ευρωπαϊκά κτίρια (συμπεριλαμβανομένων 8 εμβληματικών κτιρίων της Βενετίας) και σχεδόν 300 ηχητικά εφέ.

Η Memo Gogo ηχογράφησε ανθρώπινα ηχητικά εφέ σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων των μανδαρινικών, των αγγλικών, των ιταλικών, των γαλλικών, των καντονέζικων,κ.ο.κ., για να ζωντανέψουν οι πόλεις του παιχνιδιού.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση