Ειδήσεις

Στην μοναδική Virtuos ανατέθηκε τo port του NieR:Automata για το Switch

Στην μοναδική Virtuos ανατέθηκε τo port του NieR:Automata για το Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Σε όλη τη διάρκεια ζωής του Nintendo Switch, έχουν κυκλοφορήσει μια σειρά από «φαινομενικά αδύνατα ή απίθανα» port. Μιλάμε για παιχνίδια όπως το The Witcher 3: The Wild Hunt και η νέα έκδοση του DOOM , που αναπτύχθηκε από εξειδικευμένες ομάδες όπως η Saber Interactive και η Panic Button.

Ένας άλλος προγραμματιστής που είναι επίσης γνωστός ότι κάνει θαύματα στο υβριδικό σύστημα της Nintendo είναι η Virtuos. Από την άφιξη του Switch, βοήθησε να έρθουν στην κονσόλα παιχνίδια όπως το Dying Light , το LA Noire , το Dark Souls: Remastered και το Bioshock: The Collection . Τώρα αποκαλύφθηκε ότι η ίδια εταιρεία βρίσκεται πίσω από την κυκλοφορία του NieR:Automata (που αρχικά αναπτύχθηκε από την PlatinumGames).

Η Virtuos έχει αναφέρει προηγουμένως πώς τα Switch port της θα συνεχίσουν να βελτιώνονται και ως επί το πλείστον έχει καταφέρει να προσφέρει μια σειρά από εμπειρίες υψηλής ποιότητας στο Switch μέχρι στιγμής. Νωρίτερα φέτος, η εταιρεία ανέφερε επίσης πόσο ενθουσιασμένη ήταν με μια σειρά από projects του Switch για το καλοκαίρι και έπειτα​​- το NieR:Automata είναι φαινομενικά ένα από αυτά.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση