- Το τέλος του Switch πλησιάζει: Η Nintendo αποκαλύπτει πότε θα σταματήσει η παραγωγή του αρχικού μοντέλου στην Ευρώπη - 22 Σεπτεμβρίου 2026
- 130GB για το Final Fantasy VII Rebirth: Το μεγαλύτερο παιχνίδι του Switch μέχρι σήμερα - 22 Σεπτεμβρίου 2026
- Final Fantasy Resonance: Το πρώτο demo της σειράς σε Switch 2 είναι εδώ - 22 Σεπτεμβρίου 2026
Η Bethesda προσέθεσε επιτέλους ένα χαρακτηριστικό στο The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition για το Nintendo Switch 2 που οι fans περίμεναν με υπομονή.
Το παιχνίδι κυκλοφόρησε στο Switch 2 στις 9 Δεκεμβρίου 2025, φέρνοντας την πιο πρόσφατη έκδοση του τίτλου και ενημερώσεις στο νεότερο hardware της Nintendo.
Ένα πράγμα που έλειπε όμως ήταν η δυνατότητα να παίζουμε το παιχνίδι στα 60 fps (frames per second) στην κονσόλα.
Αλλά στο Update 1.2 για το Skyrim στο Switch 2, η Bethesda το πρόσθεσε επιτέλους.
Σε σημειώσεις ενημέρωσης που μοιράστηκαν για το παιχνίδι, η Bethesda ανέφερε: “Προσθέσαμε μια λειτουργία 60 Hz στις ρυθμίσεις οθόνης που επιτρέπει στους παίκτες να εναλλάσσονται μεταξύ ‘Προτεραιότητα στα Γραφικά’ ή ‘Προτεραιότητα στην Απόδοση’.
“Επιπλέον, το frame rate έχει κλειδωθεί στα 30 Hz στη λειτουργία ‘Προτεραιότητα στα Γραφικά’ για πιο ομαλό gameplay.”
Αυτό το σημαντικό χαρακτηριστικό έχει γίνει δεκτό με ενθουσιασμό αν μη τι άλλο.

