Ειδήσεις

[Σημαντικό] Όχι, το Wii σας δεν πρόκειται να αυτοκαταστραφεί

[Σημαντικό] Όχι, το Wii σας δεν πρόκειται να αυτοκαταστραφεί
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Η Nintendo έχει γίνει πρωτοσέλιδο τα τελευταία χρόνια χάρη στο επικείμενο κλείσιμο των Wii U και 3DS eShops , μια επιλογή που έχει συγκλονίσει πολλά μέλη της κοινότητας της Nintendo. Είναι εύκολο, λοιπόν, να καταλάβει κανείς γιατί μια ιστορία σχετικά με τα Wii που «αυτοκαταστρέφονται» μπορεί να ληφθεί ακόμα και σοβαρά υπόψη από λιγότερο καλά ενημερωμένους ανθρώπους, και αυτό ακριβώς συνέβη όταν ο σατιρικός ιστότοπος Hard Drive δημοσίευσε μια τέτοια είδηση.

Ο ιστότοπος – ο οποίος συχνά περιγράφεται ως « Το Onion του κόσμου των βιντεοπαιχνιδιών», δημοσίευσε το ακόλουθο (ψεύτικο) απόσπασμα από τον Doug Bowser της Nintendo of America:

Λόγω της αλλαγής των προτύπων στη βιομηχανία των videogames και του καλύτερου διαθέσιμου υλικού, πιστεύουμε ότι είναι καλύτερο κάθε μεμονωμένο Wii που εξακολουθεί να είναι σε άψογη λειτουργική κατάσταση, να πάρει φωτιά μια μέρα του επόμενου έτους. . Μάλιστα μόλις κυκλοφορήσουμε το νέο παιχνίδι Switch Sports , πραγματικά δεν θέλουμε να απολαύσει κανείς μια προηγούμενη έκδοση του. Είμαι σίγουρος ότι καταλαβαίνετε.

Αν και προφανές, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι κανένα Wii δεν θα αυτοκαταστραφεί, απεναντίας έχουν αποδειχθεί ιδιαιτέρα ανθεκτικά!

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση