Ειδήσεις

Πρόσφατα ανακαλυφθέν αρχείο της Nintendo δείχνει “αποσπώμενη συσκευή διπλής οθόνης”

Πρόσφατα ανακαλυφθέν αρχείο της Nintendo δείχνει “αποσπώμενη συσκευή διπλής οθόνης”
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι φήμες για τον διάδοχο του Switch έχουν δυναμώσει τους τελευταίους μήνες και τώρα ανακαλύφθηκαν κάποια νέα αρχεία της Nintendo.

Νέες ιδέες και σχέδια της Nintendo, τα οποία κατατέθηκαν αρχικά από την ιαπωνική εταιρεία βιντεοπαιχνιδιών στις 11 Νοεμβρίου 2022, ανακαλύφθηκαν στην ιστοσελίδα “World Intellectual Property Organization”. Μόλις στις 26 Οκτωβρίου 2023 μοιράστηκαν δημόσια και ενώ είναι μάλλον καλύτερο να μετριάσετε τις προσδοκίες σας, η μία κατάθεση που έχει στείλει ορισμένους οπαδούς της Nintendo σε άμεση φρενίτιδα είναι μια “αποσπώμενη συσκευή διπλής οθόνης” που μοιάζει κάπως με το 3DS.

Ορισμένες από τις άλλες καταθέσεις της Nintendo φαίνεται να κάνουν αναφορά σε έναν ανεμιστήρα συστήματος, κουμπιά και τον τρόπο με τον οποίο η οθόνη προσαρμόζεται στη συσκευή.

Λάβετε υπόψη ότι αιτήσεις όπως αυτές καθώς και διπλώματα ευρεσιτεχνίας δεν εγγυώνται απαραίτητα κάποια ανακοίνωση ή προϊόν στο μέλλον. Πριν από την κυκλοφορία του Switch, μια κατάθεση πατέντας της Nintendo που έκανε το γύρο του διαδικτύου έδειχνε ένα φορητό σύστημα που διέθετε ένα σχεδιασμό σε οβάλ σχήμα με αναλογικά sticks.

Οι εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Nintendo, συχνά το κάνουν αυτό απλά για να προστατεύσουν τις δικές τους ιδέες και μπορεί να επανεξετάσουν τις ιδέες τους αργότερα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μια συσκευή διπλής οθόνης δεν αποτέλεσε σημείο συζήτησης σε πρόσφατες φήμες που σχετίζονται με έναν υποτιθέμενο διάδοχο του Switch. Στην πραγματικότητα, η πιο πρόσφατη φήμη τον Σεπτέμβριο ανέφερε ότι μια συνέχεια του Switch είχε παρουσιαστεί σε επιλεγμένους προγραμματιστές στη φετινή Gamescom. Επιπλέον, υπήρχαν ισχυρισμοί για ένα tech demo του Zelda: Breath of the Wild που έτρεχε σε 4K, 60 fps.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση