Ειδήσεις

Πώς ήρθε το Among Us στο Switch

Πώς ήρθε το Among Us στο Switch
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Αφού γνώρισε επιτυχία, το Among Us ήρθε στο Switch λίγο πριν από το τέλος του 2020. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι πόσο γρήγορα έγινε το port!

Να ξεκινήσουμε αναφέροντας πως η PlayEveryWare επιλέχθηκε για να βοηθήσει στην ανάπτυξη του Switch port. H Foster ανέφερε μερικούς λόγους για αυτήν την επιλογή, όπως πώς το στούντιο είχε ήδη καλή σχέση με τη Nintendo και είχε προηγούμενη εμπειρία από άλλα port.

Τα πράγματα άρχισαν πραγματικά να παίρνουν μπρος τον Οκτώβριο. Παραδόξως, το Among Us απείχε μόλις έξι εβδομάδες από την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η Nintendo είπε στην ομάδα ότι υπήρχε πιθανότητα να συμπεριληφθεί το παιχνίδι στο Indie World Showcase και ότι η παρουσίαση του θα έφερνε -προφανώς- μεγάλη δημοσιότητα. Υπήρξαν μακροχρόνιες συζητήσεις και έπρεπε να συνεργαστούν μαζί με Nintendo, Innersloth και PlayEveryWare.

Ορισμένα στοιχεία τέθηκαν σε προτεραιότητα, όπως η υποστήριξη της οθόνης αφής, η υποστήριξη των controller της Nintendo και η λειτουργία πολλαπλών παικτών μεταξύ πλατφορμών, καθώς και υποστήριξη για επιλογές αγγλικής, ιαπωνικής και κορεατικής γλώσσας. Πτυχές όπως το πρόσθετο περιεχόμενο αφέθηκαν για μετά την κυκλοφορία.

Το Among Us κυκλοφόρησε για το Switch στις 15 Δεκεμβρίου 2020 μετά το κλείσιμο του Indie World Showcase. Έκτοτε εμφανίζεται τακτικά στην κορυφή των charts του eShop.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση