Ειδήσεις

Πωλήσεις Ηνωμένου Βασιλείου : Κρατάει γερά στην τριάδα το Pokemon Violet

Braveheart1980
Βρείτε με σε

Έχουμε τα τελευταία στοιχεία για τα βρετανικά boxed charts και τα στοιχεία φαίνονται αρκετά αυτονόητα αυτή την εβδομάδα, με το FIFA 23 να διεκδικεί το στέμμα του και να παίρνει τη θέση του εν μέσω του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Το Call of Duty: Modern Warfare II ανέβηκε επίσης μερικές θέσεις αυτή την εβδομάδα και ήρθε στο νούμερο δύο, ρίχνοντας το Pokémon Violet στην τρίτη θέση. Το Pokémon Scarlet, εν τω μεταξύ, υποχώρησε στην έκτη θέση, φτάνοντας ακριβώς πίσω από το Mario Kart 8 Deluxe και το God of War Ragnarok.

Το Sonic Frontiers, η τελευταία προσπάθεια της Team Sonic της Sega, σημείωσε μια υγιή αύξηση των πωλήσεων αυτή την εβδομάδα και βρέθηκε στην έβδομη θέση, πιθανότατα λόγω μιας σειράς εκπτώσεων που είδαν την τιμή του παιχνιδιού να πέφτει μέχρι και 32,99 λίρες την Black Friday.

Η μόνη νέα είσοδος για αυτή την εβδομάδα είναι το Just Dance 2023 Edition της Ubisoft, το οποίο ήρθε στο νούμερο εννέα. Το παιχνίδι πούλησε ιδιαίτερα καλά στο Switch, αντιπροσωπεύοντας το 83% της κατανομής μεταξύ των πλατφορμών.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση