Ειδήσεις

Πάνω από 2.500.000 πωλήσεις για το Sonic Frontiers

Πάνω από 2.500.000 πωλήσεις για το Sonic Frontiers
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Οι πωλήσεις του Sonic Frontiers ξεπέρασαν τα 2,5 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, όπως ανακοίνωσε η SEGA. Όπως συμβαίνει συχνά όταν ακούμε για τέτοιου είδους ορόσημα, δεν δόθηκε ανάλυση των πωλήσεων ανά πλατφόρμα.

Οι παίκτες του Sonic Frontiers μπορούν να προσβλέπουν σε πολύ περισσότερο περιεχόμενο στο μέλλον. Η SEGA ανακοίνωσε πρόσφατα ότι καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023, το παιχνίδι θα λαμβάνει μερικές δωρεάν ενημερώσεις περιεχομένου. Η πρώτη παράδοση θα περιλαμβάνει ένα Jukebox, Photo Mode και νέα Challenge Modes. Η δεύτερη θα έχει το “Sonic’s Birthday”, προκλήσεις ανοιχτής ζώνης και νέα Koco. Για την τελευταία δωρεάν ενημέρωση, ο τίτλος θα προσφέρει νέους playable χαρακτήρες και μια νέα ιστορία.

Το Sonic Frontiers σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η SEGA προσεγγίζει τη σειρά με την έννοια του open world. Ο Takashi Iizuka, επικεφαλής της Sonic Team, δήλωσε προηγουμένως ότι “είναι αυτό το επόμενο βήμα για τα επόμενα 10 χρόνια” – που σημαίνει ότι θα δούμε και άλλα παιχνίδια που θα χρησιμοποιούν αυτή την ιδέα στο μέλλον.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση