Ειδήσεις

Οι πωλήσεις της SEGA αυξήθηκαν κατά 11,2%

Οι πωλήσεις της SEGA αυξήθηκαν κατά 11,2%
Braveheart1980
Βρείτε με σε

Πρόσφατα κυκλοφόρησε η οικονομική έκθεση της SEGA για το πρώτο τρίμηνο του οικονομικού έτους. Σε αυτό, η εταιρεία συζήτησε την πορεία των πωλήσεων σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος. Σύμφωνα με τη SEGA, οι καθαρές πωλήσεις (+11,2%), τα κέρδη (+7,5%) και οι πωλήσεις του τμήματος ψυχαγωγικού περιεχομένου (+11%) ήταν όλα αυξημένα από έτος σε έτος.

Όσο για το τμήμα παιχνιδιών της SEGA, δεν ήταν τόσο καλά τα νέα. Το πρόγραμμα κυκλοφορίας του πρώτου τριμήνου του οικονομικού έτους, το οποίο έληξε στις 30 Ιουνίου, είχε το Sonic Origins , το Hatsune Miku: Project Diva Mega Mix και ένα port για το Nintendo Switch του13 Sentinels: Aegis Rim. Εξαιτίας αυτού, πουλήθηκαν 5.140.000 αντίτυπα παιχνιδιών κατά τη διάρκεια του τριμήνου, σημειώνοντας πτώση 22% σε ετήσια βάση.

Ωστόσο, η εταιρεία δεν ανησυχεί. Το Sonic Frontiers, οι remastered εκδόσεις 3 παιχνιδιών Persona, το Soul Hackers 2, το Two Point Campus και το Endless Dungeon αναμένεται να κυκλοφορήσουν αργότερα μέσα στο έτος και η SEGA αναμένει ότι θα βοηθήσει πολύ στα κέρδη.

Πηγή είδησης :

Αφήστε μια απάντηση